26

Πασχαλινές ευχές από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ

 

Τις μέρες αυτές ζούμε ξανά με σεβασμό και κατάνυξη τις ιερές στιγμές του Θείου Πάθους, του πόνου και της ταπείνωσης. Ταυτόχρονα αναμένουμε το Χαρμόσυνο και Ελπιδοφόρο Μήνυμα της Ανάστασης. Το μήνυμα της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και ελπίδας για τη ζωή, που μέσα από τις δυσκολίες ανασταίνεται. Ειδικότερα αυτή τη χρονική περίοδο που η χώρα μας συνεχίζει να βρίσκεται υπό τη σκιά της Πανδημίας, ο συμβολισμός της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης μας υπενθυμίζει και πάλι ότι θα βρούμε τη διέξοδο από την όποια δοκιμασία.

 

Αυτή την μεγάλη αλήθεια ας κρατήσουμε ως πολύτιμη παρακαταθήκη στην καθημερινή ζωή μας. Όσες δυσκολίες και αντιξοότητες κι αν υπάρξουν πάντα στο τέρμα θα υπάρχει το Φως της Ελπίδας και της Αισιοδοξίας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ εύχεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς, στις οικογένειές τους αλλά και σε κάθε συνάνθρωπό μας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

 

Σημ. Σας ενημερώνουμε ότι τα Γραφεία της ΠΟΕΔ θα είναι κλειστά για τις γιορτές τις ακόλουθες ημερομηνίες : 30 Απριλίου & 3-4 Μαΐου.

 

Actions: E-mail | Permalink |