10

Από τις 10 Μάϊου 2021, τα εξοχικά μας στις Πλάτρες βρίσκονται στη διάθεση των μελών της Οργάνωσης και μπορούν οι συνάδελφοι να προβούν σε κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας για την περίοδο 10/5/21 - 17/6/2021.

 

https://poedresidences.com/

 

Η πληρωμή της κράτησης πρέπει να γίνει διαδικτυακά το αργότερο μέχρι αργά το βράδυ της επόμενης μέρας από τη μέρα που έγινε η κράτηση. 

 

Με βάση το σχετικό διάταγμα, για τη διαμονή των προσώπων άνω των 12 ετών σε ξενοδοχεία ή/και τουριστικά καταλύματα, απαιτείται η κατοχή:

 

Α. είτε αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών,

Β. είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού,

Γ. είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης (π.χ. το sms) στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν από την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης.

 

Η ΠΟΕΔ έχει προβεί στις αναγκαίες διευθετήσεις για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αρχών αναφορικά με τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

 

Σημείωση: ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ Υπ. Υγείας:

(ωζ) Επιτρέπεται η λειτουργία ξενοδοχείων ή/και τουριστικών καταλυμάτων τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του Υφυπουργείου Τουρισμού και για πρόσωπα ηλικίας 12 ετών και άνω για διανυκτέρευση ή/και χρήση των χώρων και υποδομών τους απαιτείται η κατοχή είτε αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν από την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης [σημείο 2.2. (ωζ), διάταγμα Υπ. Υγείας, 8/5/2021].

 

https://poedresidences.com/ 

Actions: E-mail | Permalink |