31

Η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της ότι, από την Τετάρτη 2/6/21 (ώρα 15:00), θα δέχεται κρατήσεις για τις εξοχικές κατοικίες της Οργάνωσής μας στις Πλάτρες, αλλά και σε αριθμό δωματίων στα εξοχικά διαμερίσματα της ΟΕΛΜΕΚ στην Πάφο, για την καλοκαιρινή περίοδο 2021 (κρατήσεις για την περίοδο από 12/7/21 έως 1/9/2021) .

 

ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΛΑΤΡΕΣ ή ΠΑΦΟ:

Ανοίγει από την Τετάρτη 2/6/2021 το σύστημα κρατήσεων για τα εξοχικά σπίτια της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες και τα διαμερίσματα της ΟΕΛΜΕΚ στην Πάφο για την καλοκαιρινή περίοδο (διαμονή από 12/7/21-1/9/2021). Η κράτηση και διαμονή θα γίνεται σε πενθήμερη βάση. 

 

Ισχύουν οι πιο κάτω προϋποθέσεις: 

1. Κάθε μέλος μπορεί να κάνει μόνο μια κράτηση πενθήμερου για την καλοκαιρινή περίοδο. 

2. ΟΛΕΣ οι κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά, μέσα από το σύστημα κρατήσεων και θα ισχύουν μόνο εάν γίνει η πληρωμή διαδικτυακά

3. Οι κρατήσεις πρέπει να πληρώνονται διαδικτυακά, το αργότερο εντός μιας μέρας από την κράτηση (μέχρι τις 23:00 της επόμενης μέρας). 

4. Σε περίπτωση που δεν πληρωθεί, η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. 

5. Σε περίπτωση ακύρωσης από μέρους του διαμένοντα ή αδυναμίας εμφάνισης, δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων, ούτε και μπορεί να μεταφερθεί οποιοδήποτε  ή τυχόν υπόλοιπο σε μελλοντικές κρατήσεις. 

6. Οι διαμένοντες στις εξοχικές κατοικίες οφείλουν να εφαρμόζουν τα ισχύοντα διατάγματα κατά την περίοδο διαμονής τους. 

 

Υπενθυμίζουμε ότι το σύστημα κρατήσεων είναι ήδη ανοικτό για κρατήσεις και πληρωμές για την περίοδο μέχρι και την 11η Ιουλίου 2021 (συμπεριλαμβανομένων του τριημέρου του Κατακλυσμού, αλλά και του τετραημέρου της Αναλήψεως και του Απ. Βαρνάβα). Τα εξοχικά της ΠΟΕΔ δεν θα είναι διαθέσιμα για διαμονή το βράδυ του Σαββάτου 3/7 και 10/7. 

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις:

https://poedresidences.com/

 

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν μετά την κράτηση στο πιο κάτω link  https://www.poedexochica.com/cooperatives_login.php

 

Φαγητό ή άλλες υπηρεσίες:

Υπενθυμίζουμε ότι τα εξοχικά μας στις Πλάτρες συνεργάζονται με το διπλανό ξενοδοχείο Forest Park, από το οποίο έχουμε εξασφαλίσει πολύ καλές τιμές για τους ενοίκους μας. Για πληροφορίες: https://bit.ly/2RkdviX

Actions: E-mail | Permalink |