11

Νεότερη ανακοίνωση για κρατήσεις για την καλοκαιρινή περίοδο 12/7/21 έως 1/9/2021

 

Η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της ότι, από την Παρασκευή 11/6/2021, υπάρχουν στο σύστημα κρατήσεων αριθμός διαμερισμάτων / κατοικιών που είναι ακόμη προς διάθεση στα μέλη της ΠΟΕΔ. Οι διαθέσιμες ημερομηνίες αφορούν τόσο τον Ιούλιο, όσο και τον Αύγουστο 2021. 

 

Σημειώνουμε ότι, αυτή τη στιγμή, παρέχεται η δυνατότητα να γίνουν κρατήσεις σε πενθήμερη βάση.

 

 

ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΛΑΤΡΕΣ ή ΠΑΦΟ για την καλοκαιρινή περίοδο 12/7/21 - 1/9/21:

Το σύστημα κρατήσεων είναι ήδη ανοικτό για κρατήσεις στα εξοχικά σπίτια της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες και στα διαμερίσματα της ΟΕΛΜΕΚ στην Πάφο για την καλοκαιρινή περίοδο (διαμονή από 12/7/21-1/9/2021). Η κράτηση και διαμονή μπορεί να γίνεται μόνο σε πενθήμερη βάση. 
 
Ισχύουν οι πιο κάτω προϋποθέσεις: 
1. Κάθε μέλος μπορεί να κάνει μόνο μια κράτηση πενθήμερου για την καλοκαιρινή περίοδο. Από 18/6/2021 επιτρέπεται η κράτηση / πληρωμή για μέχρι 3 πενθήμερα στις διαθέσιμες ημερομηνίες. 
2. ΟΛΕΣ οι κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά, μέσα από το σύστημα κρατήσεων και θα ισχύουν μόνο εάν γίνει η πληρωμή διαδικτυακά. 
3. Οι κρατήσεις πρέπει να πληρώνονται διαδικτυακά, το αργότερο εντός μιας μέρας από την κράτηση (μέχρι τις 23:00 της επόμενης μέρας). 
4. Σε περίπτωση που δεν πληρωθεί, η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. 
5. Σε περίπτωση ακύρωσης από μέρους του διαμένοντα ή αδυναμίας εμφάνισης, δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων, ούτε και μπορεί να μεταφερθεί οποιοδήποτε  ή τυχόν υπόλοιπο σε μελλοντικές κρατήσεις. 
6. Οι διαμένοντες στις εξοχικές κατοικίες οφείλουν να εφαρμόζουν τα ισχύοντα διατάγματα κατά την περίοδο διαμονής τους. 

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις:
https://poedresidences.com/

 

Για κρατήσεις για την περίοδο μέχρι 11/7/2021 
Υπενθυμίζουμε ότι το σύστημα κρατήσεων είναι ήδη ανοικτό για κρατήσεις και πληρωμές για την περίοδο μέχρι και την 11η Ιουλίου 2021 (συμπεριλαμβανομένων του τριημέρου του Κατακλυσμού). Τα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα για διαμονή το βράδυ του Σαββάτου 19/6, 26/6, 3/7 και 10/7. 

 

Για κρατήσεις για την περίοδο μέχρι 11/7/21 στα εξοχικά της ΟΕΛΜΕΚ στην Πάφο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στην ΟΕΛΜΕΚ (τηλ. 22 378 480)


 
Για πληροφορίες και κρατήσεις:
https://poedresidences.com/
 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ:
Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν μετά την κράτηση στο πιο κάτω link 

https://www.poedexochica.com/cooperatives_login.php
 
Φαγητό ή άλλες υπηρεσίες:
Υπενθυμίζουμε ότι τα εξοχικά μας στις Πλάτρες συνεργάζονται με το διπλανό ξενοδοχείο Forest Park, από το οποίο έχουμε εξασφαλίσει πολύ καλές τιμές για τους ενοίκους μας. Για πληροφορίες: https://bit.ly/2RkdviX

 

 

Περαιτέρω, η ΠΟΕΔ καταβάλλει προσπάθειες για λειτουργία του εστιατορίου και της πισίνας στα εξοχικά στις Πλάτρες. Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν πρόταση για εκμετάλλευση του χώρου ή/και της πισίνας, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα κεντρικά γραφεία της ΠΟΕΔ στο 22398800.

Actions: E-mail | Permalink |