15

Η ΠΟΕΔ καταδικάζει το προδοτικό πραξικόπημα και τη βάρβαρη τουρκική εισβολή

 

Η ΠΟΕΔ, με αφορμή τις μαύρες επετείους του προδοτικού πραξικοπήματος και της βάρβαρης τουρκικής εισβολής, καταδικάζει για ακόμα μια φορά το δίδυμο έγκλημα σε βάρος της Κύπρου που άρχισε από τη Χούντα των Αθηνών και τους εδώ εγκάθετούς της και ολοκληρώθηκε με τη βάρβαρη εισβολή του Τουρκικού Αττίλα. Ταυτόχρονα αποτίει φόρο τιμής σ' όλους εκείνους που θυσιάστηκαν για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία του νησιού μας.

 

Συναισθανόμενοι το χρέος μας ως εκπαιδευτικοί, καλούμε όλα τα μέλη μας σε συνέχιση του αγώνα για τη δικαίωση της θυσίας των ηρώων μας, διατηρώντας άσβεστη τη μνήμη τους.  Καλούμε, ακόμα, τον Κυπριακό λαό να μην συμβιβαστεί με τα αποτελέσματα της τουρκικής εισβολής και να μην εγκαταλείψει την πορεία του αγώνα για διεκδίκηση των δικαίων και των δικαιωμάτων μας, για μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο.

 

Μέσα στο πνεύμα της συνέχισης των αγώνων για την ελευθερία και επανένωση του νησιού μας, η ΠΟΕΔ καλεί τα μέλη της αλλά και τον κάθε συμπολίτη μας να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην αντικατοχική εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου στη Δερύνεια. 

 

Διατηρούμε άσβεστη τη φλόγα του αγώνα, μέχρι τη μέρα της δικαίωσης. Το χρωστάμε στους προγόνους μας, το χρωστάμε στις νέες γενιές.

 

Σημ. Ο Δήμος Αμμοχώστου, για εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση, θα διαθέσει λεωφορεία για τη μεταφορά τους. Για καλύτερη οργάνωση οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στον κ. Πέτρο Κέκκο στα τηλέφωνα 25384073 και 25339757 μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουλίου μεταξύ των ωρών 7:30-15:30.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ

Actions: E-mail | Permalink |