27

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων σε συνεργασία με την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) και την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: Πρόληψη της Παθολογικής Ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια - Εργαλεία για Εκπαιδευτικούς και Γονείς.

 

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Τετάρτη 6/10/2021
Ώρες διεξαγωγής: 16:00 - 17:30
Χώρος Διεξαγωγής: Εστιατόριο Μουσών, Λευκωσία


Περιγραφή Σεμιναρίου:
Σε αυτό το σεμινάριο, γονείς και εκπαιδευτικοί, θα έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια της προβληματικής ενασχόλησης ανάμεσα στους νέους και πώς να τα αντιμετωπίσουν. Το σεμινάριο θα είναι διαδραστικό και θα περιέχει πρακτικά εργαλεία, δραστηριότητες, φύλλα εργασίας και οδηγούς συζήτησης που θα βοηθήσουν τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τους γονείς να αποτρέψουν προβληματικές συμπεριφορές ανάμεσα στους νέους. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με συζήτηση μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών ώστε να βρεθούν τρόποι συνεργασίας για την πρόληψη της παθολογικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια.
Θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

Εκπαιδεύτρια:
Δρ. Ελίζα Πατούρη, Συνιδρύτρια και Διευθύντρια του διεθνούς Κέντρου Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Κοινωνική Ενδυνάμωση και τον Μετασχηματισμό (RESET).
Σε ποιους απευθύνεται:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς.
Δηλώσεις Συμμετοχής:
Η συμμέτοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη
σχετική δήλωση συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ

 

Σημαντικές πληροφορίες:
Εξαιτίας της πανδημίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα τηρηθούν αυστηρά τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των συμμετεχόντων σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική. Επίσης απαιτείται η κατοχή είτε αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του Covid-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός των τελευταίων 72 ωρών, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης, είτε του Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Digital Covid Certificate).


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Στέφανη Κωνσταντίνου στο 22505568, Stephanie.Constantinou@imhbusiness.com

 

Actions: E-mail | Permalink |