14

Επιστολή ΠΟΕΔ προς ΔΟΕ: Η ΠΟΕΔ στο πλευρό της ΔΟΕ

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 

Εκ μέρους της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Διδασκάλων, εκφράζουμε αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες εκπαιδευτικούς, μέλη της ΔΟΕ.

 

Παρακολουθούμε με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις και τασσόμαστε ανεπιφύλακτα στο πλευρό σας στη δύσκολη αυτή συνδικαλιστική μάχη που δίνετε. Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βία που έχει εκδηλωθεί εις βάρος των απεργούντων συναδέλφων μας κατά τη διάρκεια των απεργιακών σας κινητοποιήσεων. Θεωρούμε ότι καμιά απεργία και κανένας διάλογος δεν μπορεί να πραγματοποιείται κάτω από απειλές χρήσης βίας ή χρήση βίας.

 

Ευχόμαστε όπως, σύντομα να υπάρξει ένας πραγματικά θεσμοθετημένος διάλογος και κατάληξη σε κοινές αποφάσεις, μακριά από επιβολές. Κάθε εκπαιδευτικό ή συνδικαλιστικό ζήτημα, πρέπει να λύνεται στο τραπέζι του διαλόγου, μακριά από μονομερείς ενέργειες της επίσημης πλευράς. Ως ΠΟΕΔ βρισκόμαστε δίπλα σας και δηλώνουμε ετοιμότητα να συμπαρασταθούμε με κάθε δυνατό τρόπο.

 

Εκφράζοντας τον διδασκαλικό κόσμο της Κύπρου, απευθύνουμε και πάλι συναδελφικούς χαιρετισμούς και δύναμη στον αγώνα που διεξάγετε.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

 

Η Πρόεδρος                                                                        Ο Γενικός Γραμματέας

 

Μύρια Βασιλείου                                                                  Χάρης Χαραλάμπους

Actions: E-mail | Permalink |