10

Συνεχίζεται η συνεργασία της ΠΟΕΔ με την Altius Insurance Ltd

 

Η συνεργασία της ΠΟΕΔ και της Altius Insurance Ltd αριθμεί χρόνια επιτυχιών, παρέχοντας στα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη νοσηλείας με μειωμένα ασφάλιστρα. Στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της παραπάνω συνεργασίας, τα τελευταία πέντε χρόνια, η ALTIUS INSURANCE LTD προσφέρει στα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. πέρα από τις ασφάλειες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, μειωμένα ασφάλιστρα και στις ασφάλειες γενικών κλάδων οι οποίες περιλαμβάνουν ασφαλίσεις περιουσίας και οχημάτων.

 

Ο ρόλος των εκπαιδευτικών στη κοινωνία είναι πολύ σημαντικός και ωφέλιμος για την πρόοδο του τόπου μας, έτσι η  Altius Insurance σχεδόν εδώ και δύο δεκαετίες στηρίζει έμπρακτα το κυριότερο οργανωμένο σύνολο των εκπαιδευτικών Προδημοτικής, Δημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης.

 

Η Altius Insurance για 16η χρονιά πρόσφατα, προχώρησε στην οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Ταμείου της ΠΟΕΔ. Το Ειδικό Ταμείο των Μελών της ΠΟΕΔ βοηθά οικονομικά εκπαιδευτικούς - μέλη της,  για θέματα τα οποία αφορούν την υγεία των μελών της Οργάνωσης.


Στη φωτογραφία ο κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Altius Insurance Ltd μαζί με την κ. Μύρια Βασιλείου, Πρόεδρο της ΠΟΕΔ κατά τη συνάντησή τους, στα κεντρικά γραφεία της Οργάνωσης.

 

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας και το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αποφυγή εξάπλωσης της COVID-19.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Actions: E-mail | Permalink |