02

Διακοινοτική Παιδική Χορωδία 

 

Μια χορωδία που τραγουδά σε πολλές γλώσσες. Μια διαφορετική χορωδία λειτουργεί από το Σεπτέμβρη στην καρδιά της Λευκωσίας. Κάθε Τετάρτη από τις 5:15 μέχρι τις 6:30 παιδιά από όλες τις κοινότητες της Κύπρου συναντιούνται στο Σπίτι της Συνεργασίας και μαθαίνουν να τραγουδούν, να παίζουν και να γνωρίζουν ο ένας τον άλλο.

 

Πρόκειται για τη Διακοινοτική Παιδική Χορωδία που διοργανώνεται από τον Όμιλο Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας και το Σπίτι της Συνεργασίας. Τη Χορωδία υποστηρίζουν η ΠΟΕΔ και η KTOS (Συντεχνία Τουρκοκυπρίων Δάσκαλων). Αυτή η συλλογική προσπάθεια προωθεί την καλλιέργεια της κουλτούρας ειρήνης στον τόπο μας μέσα από τη γνωριμία και τη συνεργασία όλων των ανθρώπων. Στη Χορωδία αυτή όλα τα παιδιά (Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι, Αρμένιοι, Λατίνοι, Μαρωνίτες και άλλοι) μαθαίνουν και τραγουδούν τραγούδια σε όλες τις γλώσσες που υπάρχουν στο νησί. Έτσι, μαθαίνουν κάτι από τη γλώσσα και την κουλτούρα όλων των ανθρώπων που ζουν στην Κύπρο, παίζουν μαζί και γίνονται μια ομάδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση εγγραφής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος ή στα τηλέφωνα 99607805 (Μαρία Κάσινου) ή 99578067 (Λοΐζος Λουκαΐδης).

 

Actions: E-mail | Permalink |