29

Θέμα : Παγκόσμια Μέρα Εκπαιδευτικού, 5 Οκτωβρίου 2022

 

Συναδέλφισσες/οι,

Η Παγκόσμια Μέρα Εκπαιδευτικού, διαχρονικά στοχεύει στη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών του επαγγέλματος. Οι εκπαιδευτικοί, από καταβολής κόσμου, προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις, να καθοδηγήσουν τα παιδιά, καθόλη τη διάρκεια φοίτησης τους στο σχολείο. Ημερολογιακά, η μέρα αυτή αποτελεί μια άριστη ευκαιρία, για εορτασμό κι ένδειξη εκτίμησης στους καθημερινούς αγώνες, αλλά  και επαγρύπνηση για όλα τα άλυτα προβλήματα

 

Φέτος, 28η επέτειο αυτού του ορόσημου, το σύνθημα είναι: «Η αναδιαμόρφωση της εκπαίδευσης, αρχίζει από τους εκπαιδευτικούς » και η Unesco το επέλεξε, αναγνωρίζοντας τις αποφασιστικές και ακούραστες προσπάθειες τους κατά την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας.

Ως Ε.Ε ΠΟΕΔ Λ/σίας, επιθυμούμε να γιορτάσουμε την επέτειο αυτή μαζί σας, απευθύνοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τη διαφορά που κάνετε κάθε μέρα, εμπνέοντας τους μαθητές και τις μαθήτριες σας.

 

Σε συνεργασία με μεγάλα καταστήματα της πόλης, παρουσιάζουμε προσφορές τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε για αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού της σχολικής χρονιάς, με την επίδειξη της κάρτας μέλους της ΠΟΕΔ:

 

Α/Α

ΟΝΟΜΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

 ΕΙΔΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

1)

Βιβλιόσπιτο

3 - 10/10/22

20% σε βιβλία (ελλην. εκδόσεις)

15%  σε γραφική ύλη

2)

Πάργα

5 -  8/10/22

25% σε ελληνικά βιβλία

3)

Philippides

3-10/10/22 & ολόχρονα

15% σε όλα τα είδη ( εκτός από ξενόγλωσσα σχολ. βιβλία)

4)

Rivergate

3 - 10/10/22

20% σε βιβλία (ελλην. εκδόσεις)

15% σε γραφική ύλη

5)

Τράχωνας

5 - 6/10/22

 

20% σε βιβλία,

25% γραφική ύλη& είδη ζωγραφ

Actions: E-mail | Permalink |