24

ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκπαιδευτικο Σεμιναριο " ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ 3×3", αφιερωμένο στη μνήμη του Ονησίφορου Ιωάννου .

 

Η Αθλητική Επιτροπή της ΠΟΕΔ Λεμεσού διοργανώνει ακόμα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Καλαθόσφαιρα 3Χ3». Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Στο θεωρητικό μέρος θα παρουσιαστεί η φιλοσοφία, οι αρχές και οι κανονισμοί της καλαθόσφαιρας 3Χ3, ενώ, στο πρακτικό μέρος θα δοθεί η ευκαιρία για συμμετοχή σε παιχνίδι καλαθόσφαιρας. Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η διάχυση καλών πρακτικών αναφορικά με τη διδασκαλία της καλαθόσφαιρας 3Χ3 στο Δημοτικό Σχολείο! Φορέστε λοιπόν τα αθλητικά σας και ελάτε να γνωρίσουμε την καλαθόσφαιρα 3Χ3! 

 

3Χ3 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ!

 

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 | 4:30 μ.μ. 
Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών Λανιτείου Λυκείου

 

Το σεμινάριο αφιερώνεται στον αείμνηστο συνάδερφο ΟΝΗΣΙΦΟΡΟ ΙΩΑΝΝΟΥ , ο οποίος έφυγε στα 68 του χρόνια, στις 28 Νοεμβρίου 2022.

O Ονησίφορος Ιωάννου υπηρέτησε την Δημοτικη Εκπαίδευση του τόπου από διάφορες θέσεις και αφυπηρέτησε ως Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης. Το όνομα του Ονησίφορου είναι στενά συνδεδεμένο με το μάθημα της Φυσικής Αγωγής, αφού διετέλεσε  Επιθεωρητής Φυσικής Αγωγής Δημοτικής Εκπαίδευσης επί σειρά ετών. 

 Ως Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης πρωτοστάτησε για την ποιοτική αναβάθμιση του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής. Άνθρωπος με όραμα και πάθος,  αγάπησε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο διδακτικό αντικείμενο και από όλες τις θέσεις που κατείχε το υπηρέτησε με αφοσίωση. Οργάνωσε προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, στήριξε νεοεισερχόμενους/ες εκπαιδευτικούς, ενέπνευσε με το παράδειγμά του. Είναι εκατοντάδες οι εκπαιδευτικοί που είχαν την τύχη να διδάξουν παρέα με τον Ονησίφορο. Δοτικός, ανιδιοτελής, ανθρωπιστής, Δάσκαλος! Ποτέ δεν έπαψε να είναι Δάσκαλος!

 

Δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο: bit.ly/3gm36Qa

Actions: E-mail | Permalink |