15

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι Παγκύπριες Καταστατικές Συνελεύσεις ΠΟΕΔ, με σημαντική προσέλευση των μελών της Οργάνωσης. Συγκεκριμένα προσήλθαν στις κάλπες 2800 μέλη, υπερψηφίζοντας την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης, με ποσοστό πέραν του 96% θετικές ψήφοι.

 

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε συνάδελφο και κάθε συναδέλφισσα, που παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν, προσήλθαν στις κάλπες και με την ψήφο τους, εξουσιοδότησαν την Οργάνωση να προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό της, με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας της.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ, παραμένει πιστό στη δέσμευσή του και θα προχωρήσει, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, στην ολοκλήρωση όλων των άλλων διαδικασιών που προβλέπονται για αλλαγή του καταστατικού. Οι εν λόγω διαδικασίες περιλαμβάνουν αποφάσεις, οι οποίες αναμένεται να ληφθούν σε Καταστατικές Συνελεύσεις της Παγκύπριας Συνέλευσης των Γενικών Αντιπροσώπων και του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Σε μια ιδιαίτερη χρονική περίοδο, όπου η ΠΟΕΔ συμπληρώνει αισίως 70 χρόνια δράσης, αγώνων και διεκδικήσεων, με τις σημερινές Καταστατικές Συνελεύσεις προχώρησε σε ένα σημαντικό βήμα προς τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωσή της.

 

Παραθέτουμε πιο κάτω τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Καταστατικών Συνελεύσεων Δεκεμβρίου 2022:

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ

 

Actions: E-mail | Permalink |