20

 

ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔ

 

Συμμετοχή της ΠΟΕΔ στα μέτρα αντίδρασης για προάσπιση της Α.Τ.Α.

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η ΠΟΕΔ συμμετέχει στα μέτρα αντίδρασης που αποφάσισαν οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις της Κύπρου, με στόχο την πλήρη αποκατάσταση της Α.Τ.Α. και επέκτασή της για όλους τους εργαζόμενους, την προσεχή Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023.

 

Το ΔΣ της ΠΟΕΔ, ομόφωνα αποφάσισε όπως καλέσει τα μέλη της Οργάνωσης, σε διακοπή μαθημάτων από 12:00 μέχρι 1:00 μ.μ., χωρίς την αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο. Οι σχολικές μονάδες καλούνται να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για τα παιδιά, τα οποία θα παραμείνουν στον σχολικό χώρο και οι γονείς θα τα παραλάβουν, με τη λήξη των μαθημάτων. Τα Προαιρετικά και Ενιαία Ολοήμερα, θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους κανονικά μετά τη 1:05 μ.μ., με βάση το ωράριο λειτουργίας τους.

 

Στις Πανσυνδικαλιστικές Συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν Παγκύπρια, η Οργάνωση θα εκπροσωπηθεί από τους 100 Γενικούς της Αντιπροσώπους. Ταυτόχρονά, κάθε σχολείο (όπου ο τύπος του σχολείου το επιτρέπει και είναι εφικτό), θα εκπροσωπηθεί στις συγκεντρώσεις αυτές, με δύο μέλη του προσωπικού.

 

Τέλος, μετά τη 1:05 μ.μ., η ΠΟΕΔ καλεί τα μέλη της, να συμμετέχουν μαζικά στις Κινητοποιήσεις.

 

Οι κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν στα ακόλουθα σημεία:

  • Λευκωσία: Συγκέντρωση η ώρα 1:00 μ.μ. στο προαύλιο Υπ. Οικονομικών και ακολούθως πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας & Κοιν. Ασφαλίσεων.
  • Λεμεσός: Συγκέντρωση η ώρα 1:00 μ.μ. στο Διοικητήριο.
  • Λάρνακα: Συγκέντρωση η ώρα 1:00 μ.μ. στην Επαρχιακή Διοίκηση.
  • Παραλίμνι: Συγκέντρωση η ώρα 1:00 μ.μ. στο Επαρχιακό Γραφείο Υπ. Εργασίας, Πρόνοιας και Κοιν. Ασφαλίσεων.
  • Πάφος: Συγκέντρωση η ώρα 1:00 μ.μ. στην Επαρχιακή Διοίκηση.

 

Για καλύτερη οργάνωση, τα μέλη της ΠΟΕΔ καλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα συμμετοχής: https://bit.ly/POED-ATA-Members

 

Η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της ότι με απόφαση του ΔΣ, το αμέσως επόμενο διάστημα, θα προχωρήσει και σε Γενικές Συνελεύσεις, ώστε να ληφθεί εξουσιοδότηση για περαιτέρω κλιμάκωση των μέτρων, αν χρειαστεί, ανάλογα με τις εξελίξεις.  

 

 

ΑΠΟ ΠΟΕΔ

 

 

Actions: E-mail | Permalink |