13

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ), εκφράζει τα συγχαρητήριά της, για την εκλογή του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του και δύναμη να ανταπεξέλθει στις όποιες προκλήσεις, τόσο σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης όσο και σε θέματα που αφορούν στην επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με στόχο την επανένωση της πατρίδας μας.

 

Ταυτόχρονα, ευελπιστούμε ότι η Εκπαίδευση, ως ο κατ’ εξοχήν φορέας μετάδοσης αρχών και αξιών που θα πρέπει να διέπουν τη λειτουργία της σύγχρονης κοινωνίας μας, θα τύχει της δέουσας αναγνώρισης και σημασίας. Οι εκπαιδευτικοί Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης της Κύπρου, διαβεβαιώνουν την ετοιμότητά τους να εργαστούν, με στόχο μια καλύτερη κοινωνία και ένα καλύτερο αύριο για τις νέες γενιές.

 

Είμαστε πεπεισμένοι πως ο στόχος για υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου είναι κοινός και τόσο ο ΠτΔ, όσο και η/ο νέα/ος Υπουργός Παιδείας, θα εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση. Ως εκ τούτου, αναμένουμε ο πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου Παιδείας που θα επιλεγεί, να είναι ένα άτομο με όραμα για την Παιδεία της Κύπρου, αλλά  και έτοιμη/ος να επιλύσει χρονίζοντα ζητήματα που ταλαιπωρούν το εκπαιδευτικό μας σύστημα, μέσα από θεσμικό διάλογο και συνεργασία με την ΠΟΕΔ. 

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ

Actions: E-mail | Permalink |