15

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία ΕΚΟ, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και ΕΚΟ,  τρεις (3) τυχεροί θα κερδίζουν κάθε μήνα καύσιμα αξίας €20 έκαστος, προσφορά της ΠΟΕΔ στα ενεργά μέλη του προγράμματος. Οι τυχεροί θα ανακοινώνονται στη σελίδα της ΠΟΕΔ και το ποσό θα πιστώνεται στο πορτοφόλι τους, στην εφαρμογή EKO Smile.

 

Θυμίζουμε ότι η επιστροφή μετρητών, η οποία μπορεί να ανέλθει μέχρι και 4 σεντ ανά λίτρο καυσίμου για κάθε συμμετέχοντα, θα πιστωθεί στον λογαριασμό του μέλους μας τον Σεπτέμβριο του 2023. Το ποσό επιστροφής που αντιστοιχεί αυτή τη χρονική στιγμή στα 1400 ενεργά μέλη του προγράμματος, ανέρχεται στις €13500. Γίνεται αντιληπτό ότι όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή των μελών της ΠΟΕΔ στο πρόγραμμα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το κέρδος της επιστροφής για κάθε μέλος.

 

Η μόνη ενέργεια που πρέπει να κάνουν τα μέλη της Οργάνωσής μας, είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή ΕΚΟ Smile App: https://l.ead.me/bd2X92?fbclid  και να δηλώσουν POED στο σημείο «Κωδικός Προγράμματος» και τον Α.Π.Φ. (Αριθμό Προσωπικού Φακέλου) τους, στο σημείο που αναγράφει «Μοναδική Ταυτότητα Προγράμματος». Επίσης, κάθε φορά που επισκέπτονται ένα πρατήριο ΕΚΟ για αγορά καυσίμων, θα πρέπει να δίνουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, για να πιστώνεται ο λογαριασμός τους στην εφαρμογή ΕΚΟ Smile.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον οδηγό για συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου.

 

Actions: E-mail | Permalink |