16

Με συντριπτική πλειοψηφία δόθηκε η εξουσιοδότηση στο ΔΣ ΠΟΕΔ από τα μέλη της Οργάνωσης 
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, 16 Μαρτίου, η Παγκύπρια Γενική Συνέλευση της ΠΟΕΔ.
 
Παρόλες τις αντικειμενικές δυσκολίες, η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν ικανοποιητική και αντιπροσωπευτική της βούλησής τους. Με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες, τα μέλη της ΠΟΕΔ προσήλθαν στις κάλπες και έδωσαν με τεράστια πλειοψηφία την εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ, για διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους, μη αποκλειομένων των δυναμικών μέτρων, σε περίπτωση που αυτό κριθεί απόλυτα αναγκαίο.
 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους και συναδέλφισσες για τη σημερινή τους παρουσία στα επαρχιακά εκλογικά κέντρα και για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν για άλλη μια φορά στην Οργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι συνάδελφοι, με ποσοστό 98.46%, εξουσιοδότησαν το Δ.Σ. της Οργάνωσης να διαχειριστεί με τον  καλύτερο δυνατό τρόπο, τις προσπάθειες που γίνονται τόσο για εκπαιδευτικά όσο και για συνδικαλιστικά ζητήματα.
 
Η Οργάνωση τονίζει ότι θα αξιοποιήσει με υπευθυνότητα την εξουσιοδότηση των συναδέλφισσων και συναδέλφων, με στόχο την στήριξη και αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου.
 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ

Actions: E-mail | Permalink |