15

H Πολιτιστική Επιτροπή Π.Ο.Ε.Δ. ΛΕΜΕΣΟΥ, η Σχολική Εφορεία Λεμεσού και ο ραδιοσταθμός  CHOICE FM διοργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση για ενίσχυση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ  «Αμερίκος Αργυρίου», την  Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 5:00 μ.μ. στο Πάρκο Λανιτείου.

 

Μια «Γιορτή Χαράς» με το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς, για όλα τα παιδιά της Λεμεσού,  που θα περιλαμβάνει: αυτόγραφα σε μπάλες ποδοσφαίρου και φωτογράφιση με αγαπημένους ποδοσφαιριστές από τα σωματεία  ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΑΕΛ, ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ,  ψηφιακό λογοτεχνικό escape room, τοξοβολία, παιχνίδια στόχου και δράσης SURVIVOR, ζούμπα για παιδιά, κατασκευή πανό, πλεξούδες, ταχυδακτυλουργό, φουσκωτά και πολλές άλλες εκπλήξεις!

 

*ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ*

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΚΟΑ και υποστηρίζεται από τη Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού, τον Δήμο Λεμεσού,  το CDA College,  και απο πληθωρα επαγγελματιών και οργανισμών όπως  LIOTATIS MAGIC SHOW , ENGINO , ZUMPA WITH FILIPPA , REFLEXION ART AND DANCE , DIAMANDIDOU SCHOOL,  LOVE ALRAQS belly dance school κ.α.

 

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον Μέγα Χορηγό της εκδήλωσής  ECO CONNECT PHOTOVOLTAIC SYSTEMS ,
καθώς και στους υπόλοιπους χορηγούς  VICTORIA TENTS, UNOTEL COMMUNICATION SOLUTIONS, ΥΔΡΟΔΟΜΗ ΚΕΑΝΙΤΑ και MC Donalds.

Actions: E-mail | Permalink |