16

Προτάσεις Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ για τροποποιήσεις του καταστατικού, στην Καταστατική Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπρόσωπων 22 Ιουνίου 2023

 

Κατατίθεται έγγραφο, που περιλαμβάνει προτάσεις από τους Γενικούς Αντιπροσώπους της ΠΟΕΔ και οι οποίες θα τεθούν προς ψήφιση στην Καταστατική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ, στις 22 Ιουνίου 2023.

 

Οι προτάσεις κατατέθηκαν στην ΠΟΕΔ, μέχρι την Τετάρτη 14 Ιούνιου, οκτώ τουλάχιστον μέρες πριν την Καταστατική ΠΣΓΑ, όπως προβλέπει το Καταστατικό της ΠΟΕΔ. 

Το έγγραφο είναι χωρισμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνοντα τα άρθρα του υφιστάμενου Καταστατικού της Οργάνωσης και οι προτεινόμενες αλλαγές, προσθήκες ή απαλοιφές, σε άρθρα του Καταστατικού της ΠΟΕΔ. Οι αλλαγές και προσθήκες σημειώνονται με κόκκινο χρώμα. Οι απαλοιφές σημειώνονται με διαγραφή κειμένου.

 

Το καταστατικό με τις αλλαγές που έχουν εγκριθεί στην Καταστατική Γενική Συνέλευση των μελών ΠΟΕΔ, αλλά και τις αλλαγές που θα εγκριθούν στην Καταστατική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ, στις 22/6/2023, θα εφαρμοστεί μετά τις εκλογές της ΠΟΕΔ, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάη 2024.

 

Επισυνάπτονται οι προτάσεις των Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ: Προτάσεις ΓΑ

 

Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη κατατεθεί πρόταση από το ΔΣ ΠΟΕΔ, στην Καταστατική ΠΣΓΑ: Πρόταση ΔΣ ΠΟΕΔ 

Actions: E-mail | Permalink |