07

Ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ) συμμετέχει στο χρηματοδοτούμενο από τηv Ε.Ε. έργο smart parenting το οποίο αποσκοπεί στην διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά με δυσμενείς παιδικές εμπειρίες. Στα πλαίσια αυτά καλούμαστε να διενεργήσουμε ομάδα εστιασμένης συζήτησης (Focus group) διάρκειας περίπου 60 λεπτών, με 10 επαγγελματίες από διάφορους φορείς που εργάζονται με παιδιά και οικογένειες (όπως εκπαιδευτικούς, δασκάλες/λους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και οικογενειακούς θεραπευτές). 


Κατά την συζήτηση, οι επαγγελματίες θα αναλύσουν ζητήματα που άπτονται της γονεϊκής συμπεριφοράς και τους τρόπους ενίσχυσης του ρόλου των γονέων. Θα αναλυθούν επίσης τα κενά και οι ανάγκες σε προγράμματα εκπαίδευσης και στήριξης γονέων με σκοπό την ανάπτυξη του διαδικτυακού μοντέλου γονείκής υποστήριξης που θα έχει ως στόχο να μετριάσει τον αρνητικό αντίκτυπο των δυσμενών παιδικών εμπειριών.


Ως εκ τούτου, προτείνουμε τη διενέργεια του focus group στα γραφεία μας στις 18/07/23 ή στις 20/07/23, μεταξύ των ωρών 17:00 και 18:00.


Σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τrι διαθεσιμότητά σας μέχρι τις 11 /07 /23.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες και τυχόν ερωτήματα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e.xenophontos@domviolence.org.cy ή στο 22813115

Actions: E-mail | Permalink |