24

Παραχώρηση Υποτροφιών για μέλη Π.Ο.Ε.Δ, από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

 

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει προς τα μέλη της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων την παραχώρηση ειδικών Υποτροφιών για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) ΜΑ Educational Leadership, για εισδοχή το Σεπτέμβριο 2023.

 

MA Educational Leadership 

 

Πιο συγκεκριμένα, το ΜΠΣ:

- Καλλιεργεί και αναδεικνύει βασικές ηγετικές δεξιότητες στους συμμετέχοντες, οι οποίες είναι καθοριστικές για την αποτελεσματική διεκπεραίωση καθηκόντων σε καίριες θέσεις στην εκπαιδευτική ιεραρχία.

- Αναδεικνύει γνώση που προκύπτει από την εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη: Οι συμμετέχοντες εκτίθενται σε μελέτες περίπτωσης (case studies) που άπτονται θεμάτων στα οποία η εξάσκηση εκπαιδευτικής ηγεσίας είναι απαραίτητη, καθώς και σε εργασίες με πρακτικό περιεχόμενο το οποίο τροφοδοτείται από την συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.

 

        α) Οι  Υποτροφίες που παραχωρούνται από το Πανεπιστήμιο ισχύουν για εισδοχή το Σεπτέμβριο 2023 σε νεοεισερχόμενους φοιτητές και έχουν ως ακολούθως:

  • Υποτροφίες ύψους 40% στα αρχικά δίδακτρα σπουδών του ΜΠΣ ΜΑ Educational Leadership (από 10,500 σε €6,300 και για όλο το πρόγραμμα σπουδών).
  • (β) Οι Υποτροφίες θα ισχύουν εφόσον πληρούνται τα ελάχιστα κριτήρια εισδοχής του Πανεπιστημίου για το ΜΠΣ ΜΑ Educational Leadership,
  • (γ) Οι Υποτροφίες υπολογίζονται στα αρχικά δίδακτρα σπουδών,
  • (δ) Οι Υποτροφίες δεν μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλη υποτροφία ή μείωση διδάκτρων, είτε από άλλες ειδικές μειώσεις, είτε από απαλλαγή μαθημάτων, 

 

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εισδοχής φοιτητών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, στο τηλέφωνο 24 69 4000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση admissions@uclancyprus.ac.cy

 

 

Actions: E-mail | Permalink |