15

Πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και ΕΚΟ: Επιστροφή μετρητών!

 

 

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες,

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, πως από τις 21/9 θα ξεκινήσει η  επιστροφή μετρητών σε καύσιμα ή/και άλλα προϊόντα της επιλογής σας, από όλα τα πρατήρια της ΕΚΟ παγκύπρια, μέσω της εφαρμογής EKO Smile, στα μέλη της ΠΟΕΔ που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα επιβράβευσης.

 

Υπενθυμίζουμε πως το πρόγραμμα ανακοινώθηκε και ξεκίνησε, τον Σεπτέμβρη του 2022 και ένα χρόνο μετά, τα μέλη που έχουν συμβληθεί μαζί του, έχουν καταναλώσει περίπου 1 500 000 λίτρα σε καύσιμα, που αντιστοιχούν σε επιστροφή χρημάτων στα εγγεγραμμένα μέλη, 2 σεντ ανά λίτρο. Η επίτευξη του συνολικού ετήσιου στόχου από τα μέλη της ΠΟΕΔ, αντιστοιχεί σε επιστροφή περίπου € 30 000 στους συμμετέχοντες του προγράμματος, μελών της ΠΟΕΔ. Η επιστροφή των χρημάτων, θα πραγματοποιηθεί στο EKO Smile Wallet, των μελών της ΠΟΕΔ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ανάλογα με την ετήσια κατανάλωσή τους.

 

Σημειώνουμε, πως το αμέσως επόμενο διάστημα, η ΠΟΕΔ σε συνεργασία με την ΕΚΟ, θα ανακοινώσει και νέες προσφορές αποκλειστικά για τα μέλη  ΠΟΕΔ, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 

Με την ευκαιρία αυτή, ενημερώνουμε ξανά τα μέλη μας, για το εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει επιστροφή χρημάτων και άλλα οφέλη, με τη χρήση των πρατηρίων της ΕΚΟ και της εφαρμογής EKO Smile.  Η επιστροφή μετρητών, είναι ανάλογη της κατανάλωσης καυσίμων σε οχήματα δικά σας ή της οικογένειάς σας, όπως επίσης και για τη χρήση πετρελαίου και υγραερίου θέρμανσης. Η επιστροφή μπορεί να ανέλθει μέχρι τα 4 σεντ ανά λίτρο καυσίμου για κάθε συμμετέχοντα. Το ύψος επιστροφής εξαρτάται από τη συνολική κατανάλωση των μελών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, κάτω από όνομα της ΠΟΕΔ.

 

Για όσα μέλη της Οργάνωσης, δεν έχουν ακόμα δηλώσει συμμετοχή, η μόνη ενέργεια που χρειάζεται να κάνουν, είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή ΕΚΟ Smile App και να δηλώσουν POED στο σημείο «Κωδικός Προγράμματος» και τον Α.Π.Φ. (Αριθμό Προσωπικού Φακέλου) τους, στο σημείο που αναγράφει «Μοναδική Ταυτότητα Προγράμματος». Επίσης, κάθε φορά που επισκέπτονται ένα πρατήριο ΕΚΟ για αγορά καυσίμων, θα πρέπει να δίνουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, για να πιστώνεται ο λογαριασμός ΕΚΟ Smiles.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον οδηγό για συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου.

Actions: E-mail | Permalink |