15

Διευθύντριες/ντές

Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων

 

Θέμα: Προώθηση του περιοδικού «Παιδική Χαρά» μεταξύ των μαθητών στη σχολική χρονιά 2023-2024

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 

Το περιοδικό της ΠΟΕΔ, Παιδική Χαρά, θα είναι και φέτος στα σχολεία μας, ένα περιοδικό με περισσότερα από 60 χρόνια ζωής, απόδειξη της διαχρονικής αξίας του περιοδικού και της  συμβολής του στην ποιοτική ψυχαγωγία γενεών και γενεών. Οι παραγγελίες για το περιοδικό θα γίνονται και φέτος, μέσω του δελτίου παραγγελίας, δελτία τα οποία έφθασαν και βρίσκονται ήδη στο σχολείο σας και σας παρακαλούμε όπως τα διανέμετε σε όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου σας. Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει σε 8 τεύχη και η πρώτη έκδοση θα είναι εντός Οκτωβρίου. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι παραγγελίες για την Παιδική Χαρά θα γίνονται MONO ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας, συμπληρώνοντας την Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής. Η παραγγελία επικυρώνεται με την πληρωμή του συνολικού ποσού παραγγελιών, στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Παιδικής Χαράς (περισσότερες πληροφορίες στην επιστολή για τον υπεύθυνο της Παιδικής Χαράς).

 

Στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΔ https://poed.com.cy/  ή στην ιστοσελίδα https://paidikichara.com/, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το περιοδικό μας. Και φέτος μαζί με το περιοδικό θα αποσταλεί κάρτα συνδρομητή/τριας με την οποία, τα παιδιά-συνδρομητές, θα δικαιούνται πάρα πολλά δώρα. Διευκρινίζουμε ότι, βάσει των πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγείας για τη Δημοτική και Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση, δεν υπάρχει πρόβλημα για την προώθηση του περιοδικού.

Η ετήσια συνδρομή από τη φετινή σχολική χρονιά αυξάνεται στα 25 ΕΥΡΩ λόγω του αυξημένου κόστους έκδοσης. Η Οργάνωση έχει αποφασίσει, για τη φετινή χρονιά, όπως τα επιπλέον 5 ευρώ να παραμένουν στη διάθεση του σχολείου, για να χρησιμοποιηθούν, όπως ο διδασκαλικός σύλλογος αποφασίσει, προς όφελος των παιδιών και του σχολείου, (π.χ. αγορά εκπαιδευτικού υλικού ή υλικοτεχνικής υποδομής, ή επιχορήγηση εκδρομής ή/και με όποιο άλλο τρόπο αποφασιστεί). Ευελπιστούμε στην κάλυψη του αυξημένου κόστους από την αύξηση των συνδρομητών. Στην ΠΟΕΔ θα πληρώνονται μόνο τα 20 ευρώ ανά συνδρομητή. Γι’ αυτό παρακαλούμε όπως προτρέψετε τους συναδέλφους/ισσες για να γίνει επιπλέον προσπάθεια με στόχο την αύξηση των συνδρομητών.

 

Προσβλέπουμε  στην αγαστή συνεργασία σας και την άμεση ανταπόκρισή σας στη διαδικασία προώθησης του περιοδικού. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ

 

Προώθηση του περιοδικού «Παιδική Χαρά» μεταξύ των μαθητών στη σχολική χρονιά 2023-2024

Actions: E-mail | Permalink |