05

Προς τους Εκπαιδευτικούς του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λ/σίας

28 Σεπτεμβρίου, 2023

 

Θέμα : Παγκόσμια Μέρα Εκπαιδευτικού, 5 Οκτωβρίου 2023

 

Συναδέλφισσες/οι,

Η Παγκόσμια Μέρα Εκπαιδευτικού, καθιερώθηκε ως φόρος τιμής προς τους εκπαιδευτικούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπενθυμίζει την επέτειο υιοθέτησης της Αναφοράς της UNESCO (1966) για την Επαγγελματική Υπόσταση των Εκπαιδευτικών, καθορίζοντας τα δικαιώματα, τις ευθύνες τους, καθώς και τα πρότυπα για την εκπαίδευση και τις συνθήκες εργασίας.

 

Με θέμα « Οι δάσκαλοι που χρειαζόμαστε, για την εκπαίδευση που θέλουμε: Η παγκόσμια ανάγκη για αναστροφή της έλλειψης εκπαιδευτικών», οι φετινοί εορτασμοί στοχεύουν ν΄ αναδείξουν τη σημασία του περιορισμού της πτώσης του αριθμού των εκπαιδευτικών στο επαγγελματικό προσκήνιο. Μέσα από ποικιλία δραστηριοτήτων, επιδιώκεται η προτεραιοποίηση της αξιοπρέπειας του επαγγέλματος, η ανάλυση των προκλήσεων και η εφαρμογή ευφάνταστων πρακτικών για προσέλκυση κι ενθάρρυνση νέων εκπαιδευτικών. Εξετάζονται επίσης τρόποι με τους οποίους οι κοινωνίες, θα εκτιμήσουν και θα υποστηρίξουν έμπρακτα τους δασκάλους.

 

Ως Ε.Ε ΠΟΕΔ Λ/σίας, επιθυμούμε να γιορτάσουμε την επέτειο αυτή μαζί σας, απευθύνοντας ταυτόχρονα τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες, για τους αγώνες που δίνετε καθημερινά, εμπνέοντας τους μαθητές και τις μαθήτριες σας. Σε συνεργασία με μεγάλα καταστήματα της πόλης, παρουσιάζουμε προσφορές τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε για αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού της σχολικής χρονιάς, με την επίδειξη της κάρτας μέλους της ΠΟΕΔ:

 

Α/Α

ΟΝΟΜΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΙΔΟΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

1)

Βιβλιόσπιτο

2 - 8/10/23

20% σε βιβλία (ελλην. εκδόσεις)

15% σε γραφική ύλη

2)

Philippides

2- 8/10/23 & ολόχρονα

15% σε όλα τα είδη ( εκτός από

ξενόγλωσσα σχολ. βιβλία)

3)

Rivergate

2 - 8/10/23

20% σε βιβλία (ελλην. εκδόσεις)

15% σε γραφική ύλη

5)

Τράχωνας

5 - 6/10/23

20% σε βιβλία,

25% γραφική ύλη& είδη ζωγραφ.

 

 

Actions: E-mail | Permalink |