11

 

Γράμμα από την… «Παιδική Χαρά»

 

Αγαπητά μου παιδιά,

 

Αρχικά θα ήθελα να σας… συστηθώ! Ονομάζομαι «Παιδική Χαρά» και είμαι… περιοδικό! Όχι όμως οποιοδήποτε περιοδικό. Είμαι ένα παιδικό περιοδικό, ετών… 61! Ναι, καλά ακούσατε! Γεννήθηκα τον Ιανουάριο του 1962 και είμαι το μακροβιότερο έντυπο παιδικό περιοδικό που κυκλοφορεί μέχρι σήμερα στην Κύπρο! Ποιοι με δημιούργησαν; Μα οι εκπαιδευτικοί φυσικά! Δάσκαλοι και δασκάλες που εδώ και 61 χρόνια, με πολύ μεράκι και αγάπη για εσάς τα παιδιά, γράφουν παραμύθια, ιστορίες, άρθρα, σπαζοκεφαλιές, αθλητικά νέα, κόμικς, θέματα πληροφορικής και πολλά άλλα. Στις σελίδες μου φιλοξενώ διαγωνισμούς, πρωτότυπες εκδηλώσεις και εκπτωτικά κουπόνια. Με αυτό τον τρόπο, για τόσα χρόνια, κρατώ συντροφιά σε γενιές και γενιές παιδιών και να τώρα που φτάνω και κοντά σας!

 

Τώρα θα μου πείτε, πόσο εντυπωσιακό μπορεί να είναι ένα περιοδικό ετών… 61. Χμμμμμ! Θα σας εκπλήξω! Ευκολάκι! Η απάντηση είναι απλή: οι δάσκαλοι και οι δασκάλες που γράφουν στις σελίδες μου, ξέρουν τα ενδιαφέροντά σας! Κάθε χρόνο αναβαθμίζομαι έτσι ώστε να μπορώ να διατηρούμαι και να κυκλοφορώ… κάνοντας εντύπωση! Και πιστέψτε με: στις σελίδες μου το κάθε παιδί θα βρει κάτι που το ενδιαφέρει!

 

Για τα δώρα σας είπα; Όχι; Ουπς! Μα θα μπορούσα να κυκλοφορώ τόσα χρόνια και να μην φρόντιζα οι μικροί μου φίλοι να είχαν και τα δωράκια τους; Όλοι και όλες οι συνδρομητές μου, έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε κλήρωση και να διεκδικήσουν πολλά δώρα: ποδήλατα, tablet, διαμονή στα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις ειδυλλιακές Πλάτρες, σχολικές τσάντες, πατίνια, σκέιτμπορντ κ.ά.    

 

Ξέρω και ποια είναι η επόμενή σας ερώτηση! Ε ναι, με 61 χρόνια ζωής, ξέρω πολλά! Πώς μπορείτε να γίνετε συνδρομητές; Είναι απλό: θα συμπληρώσετε το Δελτίο Παραγγελίας και μαζί με €25 ευρώ θα το παραδώσετε στον δάσκαλο ή στη δασκάλα σας.

 

Αγαπητά μου παιδιά,

 

σε μια εποχή όπου μικροί και μεγάλοι σπαταλούν άπειρες ώρες μπροστά από οθόνες υπολογιστών και τηλεοράσεων, εγώ σας προσφέρω την ευκαιρία να έχετε ποιοτική ψυχαγωγία και μια ευχάριστη παρέα στον ελεύθερό σας χρόνο.

 

Εμπιστευθείτε τις έγχρωμές σελίδες μου και ελάτε να σας ταξιδέψω στο μαγικό ταξίδι της γνώσης και της διασκέδασης!

 

 

Παρακαλούμε όπως το εν λόγω Γράμμα διαβαστεί τις αμέσως επόμενες μέρες στα παιδιά της τάξης σας.

Actions: E-mail | Permalink |