11

Με ιδιαίτερη χαρά  ανακοινώνουμε τη δημιουργία Χορευτικής ομάδας της ΠΟΕΔ Λεμεσού. Σκοπός της ομάδας είναι η ενασχόληση των μελών της με τον παραδοσιακό χορό, τη μουσική, τα τραγούδια, την παραδοσιακής  ενδυμασία, τα ήθη και έθιμα περιοχών της Κύπρου και της Ελλάδας. Με τη δημιουργια του Χορευτικού Ομίλου φιλοδοξούμε να συνδραμουμε ως εκπαιδευτικοί,  μαζι με τους υπολοιπους, αξιόλογους πολιτιστικους ομιλους που λειτουργουν στην πολη μας, στην ανάδειξη του πλούτου της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς.   


Τα μέλη και οι φίλοι της χορευτικής ομάδας της ΠΟΕΔ Λεμεσού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε παραστάσεις χορού.  Επίσης, επιδίωξή μας θα είναι να φτιάχνουμε ή και να συμμετέχουμε και σε «περιστάσεις»  χορού, βιώνοντας όλη εκείνη την ψυχοσωματική ανάταση που νιώθει κανείς ακούοντας  την παραδοσιακή μουσική και τα τραγούδια μας και χορεύοντας τους παραδοσιακούς χορούς μας!

 

Το ρόλο του χοροδιδάσκαλου θα αναλάβει ο συνάδελφος Δημήτρης Πιτσιλλής. Όσοι/ες συνάδελφο/συναδέλφισσες επιθυμούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη χορευτική ομάδα, παρακαλώ συμπληρώστε ηλεκτρονικά την φόρμα στο σύνδεσμο http://bit.ly/3M0H7e7 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χορευτική ομάδα ΠΟΕΔ Λεμεσού και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί με τον συνάδελφο Δημήτρη Πιτσιλλή στο τηλέφωνο 99406303.

Actions: E-mail | Permalink |