24

Λευκωσία, 24 Οκτωβρίου, 2023

Διευθυντές και Προσωπικό

Σχολείων Δημοτικής, Προδημοτικής

και Ειδικής Εκπαίδευσης

 

Θέμα: Έλεγχος ιδιότητας μέλους ΠΟΕΔ

 

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες,

 

Με την ευκαιρία της επικείμενης λήξης της παρούσας θητείας της ηγεσίας της Οργάνωσης, σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα και με τις σχετικές διατάξεις του Καταστατικού, στις επερχόμενες Εκλογές της ΠΟΕΔ του Μάη, 2024, δικαίωμα ψήφου, όπως και δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν, μόνο, τα τακτικά μέλη που εγγράφηκαν ή θα εγγραφούν ως τις 31/12/2023, νοουμένου ότι, μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία, αυτά θα έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους προς την Οργάνωση.

 

Για τον λόγο αυτό, καλείστε να ελέγξετε από τις πρόσφατες καταστάσεις του μισθού σας (Σεπτέμβρη μέχρι Δεκέμβρη του 2023) κατά πόσο σας αποκόπτεται συνδρομή προς την ΠΟΕΔ, ούτως ώστε το όνομά σας να μπορεί να περιληφθεί στον σχετικό Εκλογικό Κατάλογο.

 

Συνάδελφοι που είναι εγγεγραμμένα μέλη και διαπιστώνουν πως δεν τους αποκόπτεται συνδρομή, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Οργάνωση, πριν από την πιο πάνω ημερομηνία, για ρύθμιση του θέματος, εκτός αν αυτοί δεν είχαν μισθό για τη συγκεκριμένη περίοδο, οπότε και απαλλάσσονται της καταβολής συνδρομών για το αντίστοιχο διάστημα (π.χ. στις περιπτώσεις άδειας μητρότητας, άδειας απουσίας χωρίς απολαβές, διακοπής αντικατάστασης κλπ.).

 

Επίσης, για σκοπούς ελέγχου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό μητρώο μελών, στον ιστότοπο https://www.poedmembers.com/ Παρακαλείστε επίσης, να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας, για σκοπούς οργάνωσης και ενημέρωσης της ΠΟΕΔ.  

 

Συνάδελφοι/ισσες (αντικαταστάτες, συμβασιούχοι, συμβασιούχοι στα ΠΟΣ) που δεν είναι μέλη και ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην Οργάνωση, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση εγγραφής, που δημοσιεύεται και στην Ιστοσελίδα ΠΟΕΔ (https://poed.com.cy/Εγγραφή-Νέων-Μελών-ΠΟΕΔ). Δικαίωμα εγγραφής έχουν μόνο όσοι εισέρχονται στην Υπηρεσία μέχρι και το τέλος του Δεκέμβρη 2023. Όλα τα μέλη που θα εγγραφούν πριν από τις 31/12/2023 θα μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου, νοουμένου ότι, στο διάστημα μέχρι την ανάρτηση του τελικού Εκλογικού Καταλόγου, θα έχει αποκοπεί από τον μισθό τους οποιοδήποτε ποσό συνδρομής προς την Οργάνωση ή, αν δεν τους έχει αποκοπεί, αυτό δεν θα οφείλεται σε υπαιτιότητά τους.

 

Συναδελφικά,

Η Πρόεδρος,                                                                           Ο Γ. Γραμματέας,

 

 

Μύρια Βασιλείου                                                                   Χάρης Χαραλάμπους

Actions: E-mail | Permalink |