31

            Λευκωσία, 31 Οκτωβρίου 2023

 

Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου

Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας

Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας

 

 

Θέμα: Ενημέρωση ΠΟΕΔ για εκπαιδευτικές πολιτικές

 

Σε συνέχεια της επιστολής μας ημερομηνίας 19 Σεπτεμβρίου 2023, για την οποία δυστυχώς δεν έχουμε λάβει ακόμη επίσημη απάντηση, ζητούμε όπως μας ενημερώσετε γραπτώς αναφορικά με τα πιο κάτω:

 

  1. Την τελική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σε ό,τι αφορά στην αύξηση των Μόνιμων Οργανικών Θέσεων σε Ειδική, Προδημοτική και Δημοτική Εκπαίδευση, με έναρξη της εφαρμογής υλοποίησής της, πριν από το τέλος του 2023 και ως εκ τούτου συμπερίληψης αριθμών αυτών τόσο στον συμπληρωματικό προϋπολογισμό του Νοεμβρίου 2023 όσο και στον τακτικό προϋπολογισμό του 2024.
  1. Το πλάνο για την εγκατάσταση κλιματιστικών και τη σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και ενημέρωση της Οργάνωσης για τις έως τώρα ενέργειες από πλευράς Υπουργείου και τη συμπερίληψη του σχετικού κονδυλίου στον προϋπολογισμό του 2024.

 

Παρακαλούμε όπως η απάντησή σας μας κοινοποιηθεί πριν την 9η Νοεμβρίου 2023, ημερομηνία στην οποία θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ για να αξιολογήσει την εξέλιξη των πιο πάνω θεμάτων.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις και διατελούμε,

 

Μετά τιμής,

 

Η Πρόεδρος                                                                        Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

 

Μύρια Βασιλείου                                                                  Χάρης Χαραλάμπους

Actions: E-mail | Permalink |