10

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού και η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη Φιλανθρωπική - Αθλητική Δράση "Christmas Race the Dragon ", την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023, από τις 8:00 π.μ - 11:00 π.μ., στο φράγμα Γερμασόγειας. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της συναδέλφου Θέκλας Καραντώνη.                                              

 

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα απολαύσουν μια διαδρομή επίπλευσης με βάρκες dragon και συνάμα θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά που διαβιούν σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Τα δώρα θα δοθούν στην «Eκστρατεία Αγάπης» που διοργανώνει το ΚΑΝΑΛΙ 6.

 

Η Δράση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της εκπαιδευτικού Θέκλας Καραντώνη, αθλήτριας του σωματείου Cyprus Mouflons Paddle Sports.

 

*Προϋποθέσεις συμμετοχής:

- Γνωριμία με το άθλημα Dragon Boat (εισαγωγικό μάθημα και κανόνες ασφαλείας) στις 19/11/23 ή στις 26/11/23 στις 10:00 π.μ.
- Ένδυση με αθλητικά ρούχα και παπούτσια (ενδέχεται να βραχούν) και προσθήκη ενός χριστουγεννιάτικου αξεσουάρ (π.χ. αγιοβασιλίτικο σκούφο)
- Ένα καινούριο χριστουγεννιάτικο δώρο, στο περιτύλιγμα του οποίου θα αναγράφεται η ηλικία και το φύλο του παιδιού για το οποίο προορίζεται.

 

*Δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://forms.gle/WsMrDS5LvqhPbGEu9

 

*Διοργανωτής: Raging & Pink Mouflons

 

*Συνδιοργανωτές*: ΠΟΕΔ Λεμεσού (Αθλητικη Επιτροπη), Οικογένεια Θέκλας Καραντώνη

 

*Υποστηρικτές*: ΚΑΝΑΛΙ 6

 

-Με τη συμμετοχή του Λυκείου Αποστολών Πέτρου και Παύλου

 

Πληροφορίες: Φωτεινη Μασσού (99524603)

Actions: E-mail | Permalink |