20

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τη Γραμματεία ΠΟΕΔ

 

Η ΠΟΕΔ εκφράζει την ικανοποίησή της για το θετικό κλίμα μέσα στο οποίο διεξήχθη η σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσία της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνάς Μιχαηλίδου. Στη σημερινή συνάντηση διαφάνηκε η θετική πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας για επίλυση σημαντικών θεμάτων τα οποία έθεσε η ΠΟΕΔ και αφορούσαν θέματα Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης. 

 

Τα αιτήματα που τέθηκαν από την ΠΟΕΔ στοχεύουν στην ποιοτική αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης, στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων και στην αποτελεσματικότερη διοίκησή τους. Αναμένουμε το αμέσως επόμενο διάστημα την επίλυση κάποιων ζητημάτων αλλά και την δρομολόγηση διαδικασιών επίλυσης των υπολοίπων, στη βάση συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων και της διακηρυγμένης θέσης του ΠτΔ ότι η εκπαίδευση αποτελεί επένδυση για το μέλλον του τόπου μας.

 

Η ΠΟΕΔ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει σε θέματα που αφορούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και προσβλέπει σε συνέχεια της συνεργασίας, προς όφελος του Δημόσιου Σχολείου, των παιδιών μας και της πατρίδας μας.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ

 

Actions: E-mail | Permalink |