11

Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού (University of Limassol - UoL), στο οποίο έχει μετεξελιχθεί το CIIM (Cyprus International Institute of Management), προσβλέπει να καταστεί φάρος στην ανώτατη εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία, συνεχίζοντας και κτίζοντας πάνω στην επιτυχία δεκαετιών του CIIM.

 

Γιορτάζοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του UoL, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε σε εκπαιδευτικούς, μέλη της ΠΟΕΔ τη δυνατότητα φοίτησης στο Μεταπτυχιακό μας Πρόγραμμα «Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση» με 50% υποτροφία αξίας 4,250 ευρώ.

 

Η μοναδική αυτή ευκαιρία δίνει την δυνατότητα σε κάθε εκπαιδευτικό-μέλος της ΠΟΕΔ να αποκτήσει με δίδακτρα μόνο 4,250 ευρώ το περιζήτητο μεταπτυχιακό που εξασφάλισε ταχεία επαγγελματική ανέλιξη σε εκατοντάδες απόφοιτους του CIIM, πολλοί από τους οποίους κατέκτησαν τις ανώτατες βαθμίδες της εκπαίδευσης.

 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση» έχει μακρά παράδοση στην εκπαίδευση και επιμόρφωση εκπαιδευτικών και διευθυντικών στελεχών ενώ, ομολογουμένως, πρόκειται για ένα Μεταπτυχιακό το οποίο έχουν ανάγκη οι εκπαιδευτικοί μας για την προαγωγή τους στη δημόσια υπηρεσία. Ήδη πέραν των 650 αποφοίτων μας κοσμούν σήμερα και ενισχύουν με την παρουσία τους την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Κύπρου.

 

Το Πρόγραμμα «Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση» δεν έχει εξάμηνα ή προαπαιτούμενα μαθήματα. Περιέχει 11 μαθήματα και ολοκληρώνεται σε 14 μήνες. Το ωρολόγιο πρόγραμμα των παραδόσεων, τις καθημερινές (μεταξύ των ωρών 18.30- 22.00), και το Σάββατο (μεταξύ των ωρών 09.00-17.00), εξυπηρετεί κατεξοχήν εργαζομένους με οικογενειακές υποχρεώσεις. Το Πρόγραμμα προσφέρεται τόσο στο campus του UoL στη Λεμεσό (οδός Χαϊδαρίου, Αρ. 3-5) όσο και στο campus στη Λευκωσία, (Λεωφόρος Γλαύκου Κληρίδη Αρ. 21, Αγλαντζιά).

 

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Actions: E-mail | Permalink |