06

Η ΠΟΕΔ στηρίζει την ενημερωτική εκστρατεία «Γίνε ο δικός τους ήρωας» που διοργανώνει η Altius Insurance  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου (15/2) και η οποία αποσκοπεί στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Μικροί Ήρωες».


Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τους συναδέλφους/σσες όπως στηρίξουν τους «Μικρούς Ήρωες» αγοράζοντας την κάπα υπερήρωα της εκστρατείας, που αγκαλιάζει τα παιδιά, αποτελεί σύμβολο ασφάλειας, έχει τη στόφα του ήρωα,  τονώνει το ηθικό, και μεταφέρει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας. Η κάπα θα πωλείται στη συμβολική τιμή των €2 και όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση του έργου του ιδρύματος.

 
Επίσης οι συνάδελφοι/σσες θα μπορούν να στηρίξουν τους  «Μικρούς Ήρωες» αγοράζοντας την κονκάρδα της εκστρατείας, που θα φέρει το μήνυμα: “We are one”.  Η κονκάρδα θα πωλείται στη συμβολική τιμή των €2, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση του έργου του ιδρύματος.
 

Καλούμε τις διευθύνσεις των σχολείων όπως παραγγείλουν αν και εφόσον το επιθυμούν κάπες υπερήρωα ή κονκάρδες της εκστρατείας, συμπληρώνοντας το  google form. Μετά την παραγγελία θα αναλάβει το προσωπικό της ALTIUS INSURANCE να φέρει τις κάπες και τις κονκάρδες στο σχολείο και να μαζέψουν το αντίστοιχο ποσό  εισφοράς στο φιλανθρωπικού ίδρυμα  «Μικροί Ήρωες».

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ανακοίνωση της Altius 

 

  

Actions: E-mail | Permalink |