19

ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ (Πολιτιστική Επιτροπή) : Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά των εκπαιδευτικών  μελών ΠΟΕΔ  "ΠΑΙΖΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΠΑΙΖΩ ΒΙΒΛΙΑ" 

 

Τι είναι στα χέρια μας ένα βιβλίο; Άραγε είναι ένας από τους καλύτερους φίλους των παιδιών; Ποια τα οφέλη της φιλαναγνωσίας και πόσο τα βιβλία εξιτάρουν τη φαντασία των παιδιών παρέχοντας γνώσεις και συμβάλλοντας παράλληλα στην ομαλή ψυχοσυναισθηματική τους ανάπτυξη; Μπορούν ακόμη τα βιβλία να βοηθήσουν να αλλάξουμε τον κόσμο και να εξυψώσουν τον Πολιτισμό μας;

 

Η Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ διοργανώνει σε συνεργασία με το ΤΕΠΑΚ σχετικό βιωματικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 6- 11 χρόνων,  για να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των βιβλίων. 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το πρωινό της Δευτέρας, 29 Απριλίου 2024, η ώρα 10.30,  στον χώρο της Δημοτικής Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης Λεμεσού.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη (24 Απριλίου) στον σύνδεσμο που ακολουθεί, καθώς υπάρχει περιορισμός θέσεων.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

Μαζί μας θα είναι η κ. Έλενα Περικλέους, συγγραφέας - εκπαιδευτικός και συντονίστρια Πολιτιστικής Παιδείας στο Υφυπουργείο Πολιτισμού, η οποία θα μας δείξει πώς με τα βιβλία τα παιδιά μπορούν να γίνουν Πρεσβευτές Πολιτισμού! 

 

Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους.*

 

Actions: E-mail | Permalink |