03

Πανεπιστήμιο Λεμεσού: Χορηγίες και υποτροφίες για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Λεμεσού (UoL)  για μέλη ΠΟΕΔ

 

Μετά από 33 χρόνια διάκρισης στην Ανώτερη Εκπαίδευση του τόπου, το κορυφαίο Cyprus International Institute of Management (CIIM) έχει μετεξελιχθεί σε Πανεπιστήμιο, ένα σύγχρονο ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης, το Πανεπιστήμιο Λεμεσού-University of Limassol (UoL), που προσφέρει πρωτοποριακή έρευνα και υψηλού επιπέδου πανεπιστημιακές σπουδές σε Λεμεσό και Λευκωσία.

 

Τα προγράμματα του UoL έχουν ένα σημαντικό κοινό πυρήνα μεταξύ τους, που διασφαλίζει ότι οι απόφοιτοί μας αποκτούν το εύρος και το βάθος γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτεί ο νέος κόσμος, στον οποίο καλούνται να ζήσουν και να εργαστούν. Ο κόσμος αυτός αλλάζει συνεχώς. Η επιστήμη και η τεχνολογία καλπάζουν και δημιουργούν νέες ευκαιρίες, προκλήσεις, και έντονο ανταγωνισμό.

 

1. Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού, παρέχει σε όλα τα μέλη της ΠΟΕΔ 30% έκπτωση στα συνολικά δίδακτρα μεταπτυχιακών προγραμμάτων για εγγραφές μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2024.

2. Επίσης, παρέχει τις κάτωθι υποτροφίες υπό τη μορφή επιχορηγούμενων διδάκτρων για την ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025 σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, για έγγραφες μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, 2024. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

3. Οι πιο πάνω υποτροφίες δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες υποτροφίες/μειώσεις διδάκτρων και ισχύουν μόνο για νέες αιτήσεις.

 

Περισσότερα ΕΔΩ

Actions: E-mail | Permalink |