08
Ημερίδα ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ στη Λάρνακα στις 15 Φεβ 2014. Η οικονομική κρίση ως κρίση παιδείας: ο ρόλος της εκπαίδευσης σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ επαρχίας Λάρνακας και ο Δήμος Λάρνακας σας προσκαλούν στην Ημερίδα με θέμα:
«Η οικονομική κρίση ως κρίση παιδείας: ο ρόλος της εκπαίδευσης σήμερα»
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014 9.00 π.μ.-1.00 μ.μ.
Αίθουσα εκδηλώσεων Λυκείου Αγ. Γεωργίου Λάρνακας
 

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:
Μαίρη Κουτσελίνη
Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κύπρου
Παντελής Βουτουρής
Καθηγητής Πανεπιστημίου Κύπρου
Αθηνά Μιχαηλίδου
Διευθύντρια Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας πληροφορούμε ότι οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ της επαρχίας Λάρνακας σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας διοργανώνουν Ημερίδα, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας από τις 9:00π.μ. έως τις 12:30μ.μ.
Η Ημερίδα έχει ως βασικό στόχο τον προβληματισμό για την ποιότητα, το περιεχόμενο και τον προσανατολισμό της παιδείας μας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εισηγήσεις από την κ. Μαίρη Κουτσελίνη, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κύπρου, τον κ. Παντελή Βουτουρή, καθηγητή του Πανεπιστημίου Κύπρου, και την κ. Αθηνά Μιχαηλίδου, Διευθύντρια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου.
Η δήλωση συμμετοχής από όσους/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ημερίδα να αποσταλεί με τηλεομοιότυπο στον αριθμό 24628538 υπόψη κ. Βασούλας Κούλα για τη Δημοτική Εκπαίδευση, κ. Παναγιώτας Χρυσοστόμου Παπακώστα για τη Μέση Εκπαίδευση και κ. Μιχάλη Τσιάρλιστου για την Τεχνική Εκπαίδευση, το αργότερο μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 99546977, 99527993.
Στους /Στις συμμετέχοντες/ουσες θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε έγκαιρα τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας για τα πιο πάνω.

Οι Πρόεδροι των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων Λάρνακας    Ο Δήμαρχος Λάρνακας
Παναγιώτα Χρυσοστόμου Παπακώστα (ΟΕΛΜΕΚ)    Αντρέας Λουρουτζιάτης
Βασούλα Κούλα (ΠΟΕΔ) Μιχάλης Τσιάρλιστος (ΟΛΤΕΚ)



Actions: E-mail | Permalink |