03

Φιλανθρωπική εκδήλωση από το Δημοτικό σχολείο Λινόπετρας

Μια μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση από το Δημοτικό Σχολέιο Λινόπετρας για όλα τα παιδιά ετοιμάζεται την Κυριακή 6 Απριλίου από τις 10:30 μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα στο Παιδικό Χωριό στο χώρο "THE MARKET FAIR" στη Λεμεσό (Γρίβα Διγενή).
Την εκδήλωση της οποίας οικοδέσποινα θα είναι η γνωστή ηθοποιός του μπρούσκο Χριστιάνα Θεοδώρου θα ντύσουν μουσικά αφιλοκερδώς οι Special Guest stars Σταύρος Κωνσταντίνου Αμαρυλλίς και οι Αλχημιστές.
Στην εκδήλωση που συμμετέχουν και πολλοί άλλοι συμπατριώτες μας αφιλοκερδώς τελεί υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κας Άντρης Αναστασιάδη.
Η Γενική είσοδος τιμολογείται στα 3 ευρώ!!
Το μεγαλύτερο "ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ" ετοιμάστηκε και είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 6 Απριλίου στο The Market Fair στη Λεμεσό! Ώρες Λειτουργίας από τις 10:30 π.μ. μέχρι τις 18:00 μ.μ.
Παιχνίδια, Φουσκωτά, Ξυλοπόδαροι, Κλόουν, Ήρωες της Disneyland, Παιδικές δραστηριότητες, Face Painting, Μπαλονοκατασκευές, Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, εδέσματα, γλυκά, ποτά κ. α.
Χορωδίες όπως: Χορωδία Δημοτικού Σχολείου Λινόπετρας και Λυκείου Αγίας Φύλας.
Σχολές χορού όπως: Swing Latino, Machallekide Fitness & Dance, Olympia Center Σχολή Χορού Ευρυδίκη Γρηγορίου, Τμήμα Μοντέρνων Χορών Ανοιχτού Σχολείου Αγίου Αθανασίου.
Επίδειξη Πολεμικών Τεχνών από τις σχολές Παραδοσιακού ΤΑΕΚWΟΝ - DO Λεμεσού
Magic Show από τον επιτυχημένο Ταχυδακτυλουργό Ανδρέα Λιοτατή
Διαγωνισμός Τραγουδιού και Χορού.

Το παρών τους θα δώσουν και αγαπημένοι Κύπριοι Ηθοποιοί οι οποίοι θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα συμμετέχουν σε αρκετές δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά. Έλενα Ευσταθίου, Έλενα Διαμαντίδου, Γιώργος Νικολάου, Κριστιάνα Γεωργίου, Γιώτα Κρός, Μιχάλης Χρίστου, Χάρης Αριστείδου κ. α.

Οικοδέσποινα του "ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ" η γλυκύτατη Χριστιάνα Θεοδώρου

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για οικονομική βοήθεια μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Λινόπετρας στη Λεμεσό!!

Διοργανωτές: Σύνδεσμος Γονέων, Διεύθυνση και Προσωπικό Δημοτικού σχολείου Λινόπετρας

Χορηγοί Επικοινωνίας: Klik FM (Cyprus) Choice Fm
Actions: E-mail | Permalink |