25
Διεθνές συνέδριο για την εκμάθηση της ξένης γλώσσας στις πολύ μικρές ηλικίες στο European University Cyprus, 23 – 25 Μαΐου 2014

“Language Learning 2 – 6: International Perspectives on Early Years Plurilingualism”
European University Cyprus, 23 – 25 Μαΐου 2014
 
Ο Σύνδεσμος Eκπαιδευτικών Αγγλικής (CyTEA) σε συνεργασία με τη Διεθνή Οργάνωση Eκπαιδευτικών Αγγλικής (IATEFL) και τους Eκπαιδευτές Αγγλικής για τις μικρές ηλικίες (YLT SIG) διοργανώνουν συνέδριο για την εκμάθηση της ξένης γλώσσας στις ηλικίες 2 με 6 χρονών “Language Learning 2 – 6: International Perspectives on Early Years Plurilingualism”.
Το συνέδριο ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς προδημοτικής και δημοτικής εκπαίδευσης και  όσους από εμάς ενδιαφέρονται γι’ αυτό τον τομέα,  είτε ως γονιοί είτε ως εκπαιδευτικοί.
Στο συνέδριο παρουσιάζουν εκπαιδευτικοί, ακαδημαϊκοί και ερευνητές από 18 διαφορετικές χώρες, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία πολύπλευρης θεώρησης αυτού του τόσο ενδιαφέροντος θέματος.
Το συνέδριο προσφέρει επίσης ένα συνδυασμό θεωρίας και πράξης και ποικιλία βιωματικών εργαστηρίων. Μερικά από τα βιωματικά εργαστήρια που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι:
•         EFL in Kindergarten through Nursery Rhymes
•         Ηow to design and play engaging language games for very young learners
•         Teaching through Action songs  - an accelerated learning approach
•         Storytelling with Young Learners

Υπάρχει επίσης η ευκαιρία για περισσότερα βιωματικά εργαστήρια τα οποία θα προσφερθούν από τους κύριους ομιλητές την Παρασκευή απόγευμα πριν την έναρξη του κυρίως συνεδρίου.
•         How to Succeed with Very Young Learners   
•         All about me: making Multicultural Little Books
•         From Page, Voice and Screen:  Resources for Early Language Learning, and how to share them with parents
•         Setting up learning areas in another language
 
Οι θέσεις στα εργαστήρια είναι περιορισμένες και θα δοθούν με τη σειρά εγγραφής στο συνέδριο. Για κατοίκους Κύπρου η εγγραφή είναι 40 Ευρώ.  Σε όσους κάνουν εγγραφή μέχρι τις 11 Μαΐου, η συμμετοχή στα εργαστήρια της Παρασκευής θα παραχωρηθεί δωρεάν.

*****Η εγγραφή στο συνέδριο συμπεριλαμβάνει συμμετοχή σε όλες τις παρουσιάσεις και τα εργαστήρια του συνεδρίου, κοκτέιλ, καφέ και αλμυρά τα διαλείμματα, γεύμα το Σάββατο μεσημέρι, πακέτο με υλικό από το συνέδριο, πιστοποιητικό παρακολούθησης, επίσκεψη στην έκθεση εκπαιδευτικού υλικού.
Για να επωφεληθείτε από αυτή την ευκαιρία επικοινωνήστε με sophiecy@yahoo.com
mdiakou2000@yahoo.com
pskoullou@hotmail.com
για να σας παραχωρηθεί ειδικός κωδικός  
Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο:
www.cyteacyprus.blogspot.com
Actions: E-mail | Permalink |