11
Επαρχιακό Γραφείο  Π.Ο.Ε.Δ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έναρξη Σχολικής Χρονιάς 2014-15

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λευκωσίας, με έναρξη του νέου σχολικού έτους 2014-15, σας εύχεται μια ευχάριστη, εποικοδομητική και αποτελεσματική σχολική χρονιά.
Στη σημερινή εποχή, οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, αναδεικνύουν καθημερινά τον ρόλο του/της εκπαιδευτικού στο όλο κοινωνικό γίγνεσθαι ενώ, παράλληλα, επηρεάζουν το έργο του/της στα σχολεία, πολλαπλασιάζοντας τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει. Με βάση τα δεδομένα αυτά, σας διαβεβαιώνουμε πως θα είμαστε δίπλα σας τόσο για την ενίσχυση και ενδυνάμωση των προσπαθειών σας όσο και για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων και δυσκολιών.
Ταυτόχρονα, το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λευκωσίας δηλώνει την ετοιμότητά του να συνεργαστεί με τους διδασκαλικούς συλλόγους, με σκοπό την ανάπτυξη δράσεων αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας.
Ενόψει της έναρξης της φετινής σχολικής χρονιάς, παρακαλούμε τις σχολικές μονάδες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προβλήματα, όπως συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο που επισυνάπτεται της ανακοίνωσης και το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνσηmailto:poedlefkosias@gmail.com .
Για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη της Επιτροπής του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λευκωσίας.

Πρόεδρος: Ρέα Παπαγεωργίου, 99696098
Γραμματέας: Αγάθη Γεωργιάδου, 99521653
Αντιπρόεδρος: Κυριάκος Κυριάκου, 99309635
Ταμίας: Έλενα Καλυφόμματου, 99352220
Οργανωτικός Γραμματέας: Λούκας Κυριάκου, 99464472
Βοηθός Γραμματέας: Έλενα Μαυρογένη, 99408453
Βοηθός Οργανωτικός Γραμματέας: Ηλιάνα Καναρά, 99566242

Κατεβάστε εδώ την ανακοίνωση σε pdf



Από την ΠΟΕΔ Λευκωσίας
Actions: E-mail | Permalink |