13
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΔ: ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Η ΠΟΕΔ καλεί τους Γενικούς Αντιπροσώπους της σε Τακτική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη  που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 του Οκτώβρη, 2014, στις 9.00 το πρωί, στο Αθλητικό Κέντρο (πρώην Laiki Sporting Club), στα Λατσιά.

Θέματα:      

1. Προγραμματισμός δράσης του Δ.Σ. για την τριετία 2011 - 14

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα θέματα :
2.1. Θέματα που θα εγγραφούν από το Δ.Σ.
2.2. Θέματα που θα εγγραφούν από Γενικούς Αντιπροσώπους.

Σύμφωνα με το Καταστατικό της Οργάνωσης, θέματα στην ημερήσια διάταξη μπορούν να εγγράψουν το Διοικητικό Συμβούλιο, ή οποιοσδήποτε Γενικός Αντιπρόσωπος με επιστολή του προς το Γενικό Γραμματέα 8 μέρες πριν από τη Συνδιάσκεψη.

Η Συνδιάσκεψη θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και την επίσημη έναρξη των εργασιών της έχει προσκληθεί να κηρύξει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχουν προσκληθεί, επίσης, για να απευθύνουν χαιρετισμό ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, εκπρόσωπος της ETUCE και εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών Οργανώσεων της Κύπρου και της Ελλάδας.

Η Συνδιάσκεψη θα είναι ολοήμερη και οι εργασίες της θα συνεχιστούν και το απόγευμα (μέχρι τις 5μμ.), με μονόωρη μόνο διακοπή για το γεύμα. Η εγγραφή των συνέδρων Γ.Α. θα αρχίσει στις 9.00, ακριβώς.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ
Actions: E-mail | Permalink |