28

ΠΟΕΔ: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. Πληροφορίες για λεωφορεία

Με αφορμή τη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μιας από τις συνιστώσες της Τρόικας,  στην Κύπρο το διήμερο 4 - 5 Μαρτίου 2015, η Πλατφόρμα Συνδικαλιστικών και Κοινωνικών Οργανώσεων “Η Κοινωνία αντιδρά και διεκδικεί” οργανώνει μεγάλη κινητοποίηση διαμαρτυρίας κατά των μέτρων λιτότητας και φτωχοποίησης της Κοινωνίας.

Η ΠΟΕΔ, ως μια από τις Οργανώσεις της Πλατφόρμας, καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί έξω από το Συνεδριακό Κέντρο, στη Λευκωσία την Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 5:15 μμ, όπου θα συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΚΤ.

Οργανωτικές πληροφορίες:
(α) Οι συνάδελφοι από την επαρχία Λευκωσίας θα συγκεντρωθούν στη Δημοσιογραφική Εστία στις 4:15 μμ και θα γίνει πορεία προς το Συνεδριακό Κέντρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

(β) Οι συνάδελφοι από τις επαρχίες Αμμοχώστου, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου θα μπορούν να μεταβούν στη Λευκωσία με λεωφορεία ή με άλλες διευθετήσεις για τις οποίες φροντίζουν οι ΕΕ ΠΟΕΔ με τις αντίστοιχες της ΟΕΛΜΕΚ. Παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους προέδρους των ΕΕ ΠΟΕΔ για να δηλώσουν συμμετοχή:
-    Αμμόχωστος: Λούκας Τσούκκας  99432148
-    Λάρνακα: Βάσω Κούλα 99527993
-    Λεμεσός: Μαρίνος Καραγιώργης 97888040
-    Πάφος: Γιώργος Γεωργιάδης 99699049

Η παρουσία όλων είναι σημαντική. Είναι μια ευκαιρία για άμεση εκδήλωση του αιτήματος για ποιότητα ζωής, για ανάπτυξη με θέσεις εργασίας και μισθούς αξιοπρέπειας, για Κοινωνικό Κράτος, για ευνομία και απόδοση δικαιοσύνης.
 

Actions: E-mail | Permalink |