16
ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΠΟΕΔ  ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ/ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.
13 Μαρτίου 2015
Θέμα: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΕΠΑΡΧΙΑΚΉΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΠΟΕΔ  ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ/ΕΚΠΡΟΣΏΠΟΥΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ KAI ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Αγαπητοί  συνάδελφοι,
Η   Επαρχιακή Επιτροπή της ΠΟΕΔ Λάρνακας   προγραμματίζει  συνάντηση  με τους τοπικούς υπεύθυνους  των Δημοτικών Σχολείων  των Δημόσιων Νηπιαγωγείων και των Σχολείων Ειδικής Εκπαίδευσης της πόλης και επαρχίας μας την:
Δευτέρα,  23 Μαρτίου 2015,  
στο καφεστιατόριο TGI Fridays – Larnaca
Finikoudes 38 Athenon Avenue,
στις 5:00μμ

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τον τοπικό υπεύθυνο ή άλλο εκπρόσωπο της σχολικής σας μονάδας για να παρευρεθεί στη συνάντηση.
Σκοπός της συνάντησης είναι:
•    Η ενημέρωση, κάθε σχολικής μονάδας, για τις τελευταίες εξελίξεις σε εκπαιδευτικά και συνδικαλιστικά θέματα του κλάδου.
•     Η  από κοινού εκτίμηση  της κατάστασης και η μεταφορά  από τον κάθε τοπικό υπεύθυνο/εκπρόσωπο της ενημέρωσης  και του προβληματισμού στο προσωπικό του σχολείου του.
•    Η μεταφορά στην σύσκεψη προβλημάτων και εισηγήσεων των σχολικών  μονάδων με απώτερο σκοπό την ενότητα της οργάνωσης ,στον  καθορισμό κοινής πολιτικής και στρατηγικής στην αντιμετώπιση  των προβλημάτων που απειλούν τον κλάδο.
ΑΠΟ ΤΗΝ  ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Actions: E-mail | Permalink |