09

Εκδηλώσεις Αθλητικής Επιτροπής Λεμεσού

Η Αθλητική Επιτροπή Δασκάλων Λεμεσού, στηρίζοντας την αθλητική διοργάνωση «ΛΕΜΕΣΙΑ», θα συμμετάσχει σε  αθλητικές οικογενειακές δραστηριότητες για φιλανθρωπικό σκοπό και δίνει την ευκαιρία για συμμετοχή για όλα τα μέλη των εκπαιδευτικών οικογενειών.

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχει στις 17/10/2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 15:00 (αφετηρία ο χώρος στάθμευσης στον Εναέριο) στην διεθνή εκδήλωση Run in Colour που περιλαμβάνει 5 χιλιόμετρα, τρέξιμο ή περπάτημα, γεμάτα εμπειρία από χρώματα! Στην πολύχρωμη εκδήλωση Run in Colour οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τη διαδρομή χρωμάτων και ένα super μουσικό φεστιβάλ, ενώ παράλληλα θα βοηθήσουν με τη συμμετοχή τους για τη στήριξη του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου. Η συμμετοχή είναι στα 5€ για κάθε ενήλικα (επιχορηγημένη τιμή από ΠΟΕΔ) και δωρεάν τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας.

Επιπλέον, στις 18/10/2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 (αφετηρία ο χώρος στάθμευσης στον Εναέριο),  θα συμμετάσχουμε στην Ποδηλατοβόλτα που γίνεται για το κοινό στα πλαίσια της διοργάνωσης των «Λεμεσίων».

Βάλτε τις αθλητικές ενδυμασίες και χαμόγελο και ελάτε να διασκεδάσουμε!

Actions: E-mail | Permalink |