05
Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στις 29 Δεκεμβρίου 2015, στο "Κτήμα Μακένζυ" στη Λάρνακα, η καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δασκάλων/νηπιαγωγών/ειδικών εκπαιδευτικών. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια προσφορά της ΠΟΕΔ Λ/κας προς τα μέλη της και τα παιδιά τους.
 
Τα παιδιά χάρηκαν τον «Κύριο Καπέλο» και τον ταχυδακτυλουργό «Αδάμο» και συμμετείχαν με μεγάλη προθυμία στα διάφορα νούμερα που έκαναν. Τραγούδησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με τα παιγνίδια και τα τραγούδια τους. Η "Mini maous" έβαψε τα προσωπάκια των παιδιών που επιθυμούσαν. Από την εκδήλωση δεν έλειψε φυσικά ο Άγιος Βασίλης που περίμεναν με ανυπομονησία τα παιδιά. Χόρεψε μαζί τους και τους χάρισε μικρά, ωραία δωράκια.
 
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος πάρα πολλοί συνάδελφοι με τα παιδιά τους, που έμειναν κατενθουσιασμένοι! Ήταν μια ευκαιρία συνάντησης με συναδέλφους για το καλό της καινούριας χρονιάς! 
 
Επόμενη εκδήλωση της ΠΟΕΔ Λάρνακας, η επιχορηγημένη θεατρική παράσταση «Πήτερ Παν» από το θέατρο «Λέξη». Το Σάββατο, 9/1/2016 στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, στις 3.00μ.μ.
 
Το Επαρχιακό Γραφείο της ΠΟΕΔ Λάρνακας σας εύχεται Καλή Χρονιά!! Χρόνια Πολλά!!
 
 

 

Actions: E-mail | Permalink |