26

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Υποτροφίες στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου για το 2016-2017

Το Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) προσφέρει για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (2016-2017), δύο υποτροφίες (μία για κάθε μεταπτυχιακό) με κριτήριο την ακαδημαϊκή αριστεία.

Μάστερ (ΜΑ) στις Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας

Συντονίστρια προγράμματος: Δρ. Ελένη Α. Κύζα (eleni.kyza@cut.ac.cy),  http://cis.cut.ac.cy/ntcl

Μάστερ (MA) στα Ψηφιακά Μέσα και τη Δημοσιογραφία 

Συντονιστής προγράμματος: Δρ. Διονύσης Πάνος, dionysis.panos@cut.ac.cy), http://cis.cut.ac.cy/dmj/

Τα δύο προγράμματα διανύουν επιτυχώς το πέμπτο έτος λειτουργίας τους και πολλοί από τους αποφοίτους τους σταδιοδρομούν στην εκπαίδευση, στα μέσα ενημέρωσης και σε λοιπούς φορείς και οργανισμούς επικοινωνίας. Τα προγράμματα είναι αναγνωρισμένα από την Εκπαιδευτική Υπηρεσία Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τα δικαιολογητικά μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (www.cut.ac.cy/masters - τηλ. 25 002710/11).

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τα προγράμματα σπουδών μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συντονιστές των προγραμμάτων και με τη γραμματέα της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης, Εύη Κυριάκου (evi.kyriacou@cut.ac.cy, τηλ. 25 002501).

Με εκτίμηση,

Οι συντονιστές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων

Δρ. Ελένη Α. Κύζα, Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας

Δρ. Διονύσης Πάνος, Ψηφιακά Μέσα και Δημοσιογραφία

Actions: E-mail | Permalink |