26

Υποτροφίες από το Ίδρυμα Cyprus Institute Marketing – The Cyprus Business School 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι στα πλαίσια της προσφοράς του Ιδρύματος μας προς τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, έχει αποφασίσει να παραχωρήσει 6 (έξι) υποτροφίες με βάση ακαδημαϊκά κριτήρια και επαγγελματική πείρα, στο προσωπικό και μέλη σας τα οποία θα γίνουν δεκτά στα πιο κάτω προγράμματα το Σεπτέμβριο του 2016, ως εξής:

• 2 Υποτροφίες 25% αξίας € 3,300 για το πρόγραμμα MBA - 1 Year FT/2 Years ΡΤ, (Λευκωσία/Λεμεσός)

• 2 Υποτροφίες 25% αξίας € 1,650 εκάστη για το πρόγραμμα MBA 1 Year FT/2 Years ΡΤ, (Λευκωσία/Λεμεσός)

• 2 Υποτροφίες 25% αξίας € 3,250 για το πρόγραμμα University of West London BA(Hons) Accounting & Finance - 3 Years, (Λευκωσία/Λεμεσός)

Τα εν λόγω προγράμματα είναι αξιολογημένα/πιστοποιημένα από το ΣΕΚΑΠ/ΚΥΣΑΤΣ και λαμβάνουν κρατική χορηγία.

Τα προγράμματα μας είναι εξειδικευμένα στις ανάγκες των εργαζόμενων και εδώ και 38 χρόνια συνεισφέρουν στην αναβάθμιση και κατάρτιση των υπαλλήλων για αυτό όλα τα μαθήματα προσφέρονται κατά τις βραδινές ώρες. Τα προγράμματα παραδίδονται στην Αγγλική γλώσσα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως αποστείλουν πλήρη βιογραφικό στη διεύθυνση scholarships@cima.ac.cy μέχρι 6 Μάϊου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 22778475 ή να επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα μας www.cima.ac.cy

Για σωστή και έγκαιρη πληροφόρηση, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα την κοινοποίηση της απόφασης αυτής από όλους τους ενδιαφερόμενους.

Γιάγκος  Χατζηγιάννης

Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής

Actions: E-mail | Permalink |