18
ΕΙΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ ΣΤΙΣ 20/09/2013

ΕΙΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Καλούνται όλοι κάτοχοι συνήθων μετοχών της εταιρείας σε Ειδική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά την 20/09/2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 4:00μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Λυκαβητού.

Το θέμα της συνέλευσης είναι το ακόλουθο:
Συγχώνευση του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Δασκάλων Κύπρου Λτδ, ως αποδεχόμενης με το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Ελλήνων Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΣΤΕΛΜΕΚ) Λτδ ως μεταφέρουσα και εξουσιοδότηση του Γραμματέα, του Προέδρου και των μελών της Επιτροπείας να υπογράψουν προς το σκοπό αυτό τη σχετική έγγραφη συμφωνία για την αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των στοιχείων του ενεργητικού και παθητικού του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Ελλήνων Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΣΤΕΛΜΕΚ) Λτδ.

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος που θα απασχολήσει τη Συνέλευση η παρουσία των κατόχων συνήθων μετοχών κρίνεται απαραίτητη.

Κάθε κάτοχος συνήθων μετοχών σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου 49Γ του περί Συνεργατικών Εταιρειών Νόμου και της Οδηγίας του Εφόρου Αρ.9-06, ημερ. 18/07/2005, δικαιούται να διορίσει αντιπρόσωπο, ο οποίος να είναι κάτοχος συνήθων μετοχών της εταιρείας, για να ψηφίσει στη θέση του. Το έγγραφο διορισμού αντιπροσώπου, κατάλληλα συμπληρωμένο, πρέπει να κατατεθεί ή να φθάσει με οποιοδήποτε τρόπο στα γραφεία της εταιρείας τουλάχιστον 48 ώρες πριν από το χρόνο που ορίστηκε για την έναρξη των εργασιών της Συνέλευσης. Κάθε κάτοχος συνήθων μετοχών δύναται να αντιπροσωπεύσει μέχρι 10 (δέκα) άλλους κάτοχους συνήθων μετοχών. Έντυπα διορισμού αντιπροσώπου διατίθενται στους κατόχους συνήθων μετοχών από τα γραφεία της εταιρείας.

Ερωτόκριτος Αλεξίου    Γεώργιος Γεωργίου
Γραμματέας / Γεν. Διευθυντής Πρόεδρος

Ημερ:06/09/2013

Actions: E-mail | Permalink |