27

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διευθύντριες/ντές

Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων

Θέμα: Προώθηση του περιοδικού «Παιδική Χαρά» μεταξύ των μαθητών στη σχολική χρονιά 2017-2018

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Καλή νέα σχολική χρονιά!

Για ακόμη μια σχολική χρονιά το περιοδικό Παιδική Χαρά θα βρίσκεται μαζί σας. Η βοήθειά σας είναι σημαντική και απαραίτητη για τη συνέχιση της επιτυχούς παρουσίας του ιστορικότερου παιδικού περιοδικού στον ελληνικό χώρο γι αυτό και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ο υπεύθυνος Δάσκαλος που θα αναλάβει τη διανομή του περιοδικού στο σχολείο σας και ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα συντονιστή και συνδέσμου με την ΠΟΕΔ θα πρέπει να οριστεί από το διδασκαλικό σύλλογο του σχολείου σας. Για το έργο που θα επωμιστεί ο υπεύθυνος Δάσκαλος δικαιούται ΔΩΡΕΑΝ την Παιδική Χαρά αλλά και την κάρτα του Συνδρομητή. (Συνημμένα θα βρείτε επιστολή με αναλυτικές οδηγίες για τον υπεύθυνο Δάσκαλο).

Τα Δελτία Παραγγελίας θα πρέπει να διανεμηθούν σε όλα τα παιδιά του σχολείου σας. Αν υπάρχει πρόβλημα με τον αριθμό των δελτίων στείλτε μας άμεσα SMS στο 96035139. Οι παραγγελίες θα γίνονται μέχρι και τον Δεκέμβριο. 

Ο αριθμός των περιοδικών που θα σας σταλεί για το πρώτο τεύχος (Οκτώβριο) θα  υπολογιστεί βάσει των περσινών παραγγελιών του σχολείου σας. Αν υπάρχει μεγάλη αύξηση στις παραγγελίες ειδοποιήστε μας άμεσα.  Φέτος μαζί με το περιοδικό θα αποσταλεί κάρτα συνδρομητή με την οποία τα παιδιά-συνδρομητές θα δικαιούνται διάφορα δώρα.(πχ 30% έκπτωση σε κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις και άλλα δώρα).

Η ετήσια συνδρομή παραμένει στα 20 ΕΥΡΩ. Παρακαλούμε όπως μεταβιβάσετε στους συναδέλφους την προτροπή όπως φέτος γίνει μια επιπλέον προσπάθεια για αύξηση των συνδρομητών. Τα σχολεία με τη μεγαλύτερη αύξηση στις συνδρομές της Παιδικής Χαρά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για ένα ολοκαίνουργιο projector αξίας 300 ευρώ.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι και φέτος οι παραγγελίες για την Παιδική Χαρά θα γίνονται MONO ηλεκτρονικά. Η παραγγελία επικυρώνεται με την πληρωμή στον τραπεζικό λογαριασμό της Παιδικής Χαράς. Προσβλέπουμε  στην αγαστή συνεργασία σας και την άμεση ανταπόκρισή σας στη νέα διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε απευθείας στην ιστοσελίδα της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ www.paidikichara.com ή μέσω της ιστοσελίδας της ΠΟΕΔ www.poed.com.cy, ακολουθώντας το σύνδεσμο ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

 

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως Υπεύθυνος για την Παιδική Χαρά είναι ο Πάμπος Παπαδόπουλος, Γ.  Ταμίας ΠΟΕΔ.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

 

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

Φίλιος Φυλακτού                                             Χάρης Χαραλάμπους

Actions: E-mail | Permalink |