22

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ     -   ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  -  ΟΔΗΓΙΕΣ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού διοργανώνει και φέτος χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των συναδέλφων, στο θεματικό πάρκο MASTERLAND, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη χριστουγεννιάτικη μαγεία μέσα από τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια επαγγελμάτων, με αφηγήσεις παραμυθιών, με χειροτεχνίες, φρεσκοψημένα γευστικά μπισκοτάκια και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Για σκοπούς εξυπηρέτησης όσον το δυνατόν περισσότερων μελών μας, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως:

  • 27  Δεκεμβρίου:    πρωί (10:00-14:00) …….(αριθμός θέσεων 150)
  • 28  Δεκεμβρίου:    πρωί (10:00-14:00) …….(αριθμός θέσεων 150)

Θα υπάρχει ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής (μέχρι τις 24/12/2017 στις 6.00μ.μ) στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΔ (  http://www.poed.com.cy/  )

Τονίζεται ότι όλοι οι γονείς θα πρέπει να συνοδεύουν τα παιδιά τους κατά την εκδήλωση.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

  1. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά όταν καταφθάσουν στο θεματικό πάρκο να συνεργάζονται και να ακολουθούν τις οδηγίες που θα παρέχονται από τα άτομα του χώρου, ώστε να παρακολουθήσουν όσον το δυνατό περισσότερα εργαστήρια και να το ευχαριστηθούν.
  1. Για τα μικρά παιδάκια ηλικίας κάτω των 3-4 χρόνων θα γίνονται ανακοινώσεις για το πότε και ποια εργαστήρια θα δημιουργηθούν επιπλέον, καθώς δεν θα μπορούν να συμμετέχουν αυτόνομα σε όλα ανεξαίρετα τα εργαστήρια.
  1. Καλό θα ήταν η προσέλευση στο θεματικό πάρκο να πραγματοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση (αν είναι δυνατόν και 15’-20’ νωρίτερα) για καλύτερο διαμοιρασμό των παιδιών κατά ηλικίες στα διάφορα εργαστήρια.
  1. Στις χριστουγεννιάτικες αυτές εκδηλώσεις έχουν αυστηρώς δικαίωμα συμμετοχής μόνο παιδιά συναδέλφων (και όχι λοιπών συγγενών ή φίλων), προς αποφυγή παρεξηγήσεων αλλά και για να μην στερηθούν ή αδικηθούν παιδιά που το δικαιούνται.
  1. Τέλος, σας παρακαλούμε όπως η πληρωμή για την είσοδο των παιδιών να γίνεται με το ακριβές ποσό που αναλογεί σε κάθε δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 99 586262

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και  σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Από την Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού

Actions: E-mail | Permalink |