Entries for Ιανουάριος 2023

11
Λανθασμένοι χειρισμοί ΥΠΑΝ και Κυβέρνησης υπονομεύουν την Επέκταση της Υποχρεωτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης

Η ΠΟΕΔ και οι Οργανωμένοι Γονείς, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη σταδιακή επέκταση της Υποχρεωτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης, ώστε να καλύπτει σε βάθος τριετίας τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω. ΥΠΑΝ και Κυβέρνηση υπονόμευσαν, μέσα από τους κακούς χειρισμούς τους, μια εκπαιδευτική πολιτική, που η φιλοσοφία της είναι σωστή, αφού έχει θετικό αντίκτυπο τόσο εκπαιδευτικά όσο και κοινωνικά και έχει καταλήξει, αδίκως, σε πεδίο σύγκρουσης.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
09
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για αξιοποίηση εστιατορίου ΠΟΕΔ στις Πλάτρες

H ΠΟΕΔ ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται για συνεργασία με ιδιώτες, για την αξιοποίηση του εστιατορίου στα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες. Η ΠΟΕΔ είναι ανοικτή σε προτάσεις από ενδιαφερόμενους, σε ένα όμορφο περιβάλλον, με πολύ καλές συνθήκες εργασίας και μεγάλο αριθμό πελατών. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 99431467 ή 99406660 (08:00-13:30) καθημερινά.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
05
Επέκταση Υποχρεωτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης – Καταδικάζουμε  την αδικαιολόγητη και ατεκμηρίωτη κινδυνολογία που έχει αναπτυχθεί από τον Υπουργό Παιδείας

Μετά την καταψήφιση από τη Βουλή, της αναπομπής της Νομοθεσίας για σταδιακή επέκταση της Υποχρεωτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης, έτσι ώστε να καλύπτει σε βάθος τριετίας τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω, ΠΟΕΔ και Οργανωμένοι Γονείς Προδημοτικής Εκπαίδευσης, σημειώνουν τα εξής: Θέση των δύο Οργανώσεων ήταν και είναι η καθιέρωση, θεσμοθέτηση και εφαρμογή της Δωρεάν Υποχρεωτικής Προδημοτικής Εκπαίδευσης από τα 4 έτη, με σωστό σχεδιασμό, μέσα από τις δομές του Δημόσιου Σχολείου. Όλες οι εισηγήσεις και τοποθετήσεις των Οργανώσεων στηρίζονται σε αυτή τη βασική αρχή, κάτι που κατατέθηκε και σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Επισημαίνουμε ότι, παρόμοιος σχεδιασμός, είχε ακολουθηθεί και στην περίπτωση της αύξησης του ορίου εισδοχής στο Δημοτικό, χωρίς να χρειαστεί η επιχορήγηση ιδιωτικών επιχειρήσεων.

[Read the rest of this article...]

Actions: E-mail | Permalink |
Page 2 of 2First   Previous   1  [2]  Next   Last