Τελευταίες Ειδήσεις
Γνωστοποίηση Καταστατικής Συνδιάσκεψης και πρόταση ΔΣ ΠΟΕΔ προς τους Γενικούς Αντιπροσώπους (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

H ΠΟΕΔ γνωστοποιεί στα μέλη της ότι, δυνάμει των σχετικών άρθρων του Καταστατικού της ΠΟΕΔ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, Καταστατική Συνδιάσκεψη των 100 Γενικών Αντιπροσώπων (Γ.Α.) της Οργάνωσης. 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΣ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ στην Καταστατική Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπρόσωπων 22 Ιουνίου 2023 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το έγγραφο αποτελεί πρόταση του ΔΣ ΠΟΕΔ και θα τεθεί προς ψήφιση στην Καταστατική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ, στις 22 Ιουνίου 2023.

Είναι χωρισμένο σε δύο στήλες. Η πρώτη περιλαμβάνει τα άρθρα του υφιστάμενου Καταστατικού της Οργάνωσης. Στη δεύτερη στήλη περιλαμβάνονται οι προτεινόμενες αλλαγές, προσθήκες ή απαλοιφές, σε άρθρα του Καταστατικού της ΠΟΕΔ. Οι αλλαγές και προσθήκες σημειώνονται με κόκκινο χρώμα. Οι απαλοιφές σημειώνονται με διαγραφή κειμένου.

Διαβάστε περισσότερα
Ανησυχία ΠΟΕΔ για την έγκαιρη στελέχωση των σχολείων τη νέα σχολική χρονιά (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ σε σημερινή του συνεδρία ενημερώθηκε και αξιολόγησε τα μέχρι σήμερα δεδομένα, όπως αυτά προκύπτουν μετά από σειρά συναντήσεων και διαβουλεύσεων από Οργάνωσης με τη νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΝ.

Διαβάστε περισσότερα
Πρόσκληση για Καταστατική ΠΣΓΑ ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/φισσες, Καλείστε σε Καταστατική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπροσώπων της Οργάνωσης,  την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023, 09:00 μέχρι 16:00, στην Αίθουσα 010 (Κτήριο ΚΟΔ07 - Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων), Πανεπιστημιούπολη, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα
Τακτική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ, Μάιος 2023 (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Στις 25 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων ΠΟΕΔ, στα κεντρικά Γραφεία της Οργάνωσης. 

Διαβάστε περισσότερα
Κρατήσεις στα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

H ΠΟΕΔ ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 25/5/23 στις 11:00πμ θα τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων για την καλοκαιρινή περίοδο (3 Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου). Αφορά κρατήσεις τόσο για τα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες, όσο και για τα διαμερίσματα της ΟΕΛΜΕΚ στην Πάφο. 

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση αποκοπής Μαΐου 2023 για το Ταμείο Αλληλεγγύης και Βοήθειας για τα μέλη οικογενειών αποθνησκόντων δασκάλων (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Συναδέλφισσες, Ως Διαχειριστική Επιτροπή του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΝΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα
ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΟΕΔ Λευκωσίας: "3 αδέρφκια, 3 μήλα τζιαι ένας δράκος" (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ)

Οι παραστάσεις συνεχίζονται!!!
"3 αδέρφκια, 3 μήλα τζιαι ένας δράκος". Μια ιστορία δράσης και περιπέτειας,  αγάπης και ζήλιας, γενναιότητας και δειλίας, καλοσύνης και κακίας,  με ένα ανατρεπτικό τέλος τραγουδώντας για μιαν ώραν καλή, μιαν ώραν γρουσήν μιαν ώραν ευλοημένη...

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Αιμοδοσία εις μνήμη Πολύκαρπου Βλάχου (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023) (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο Π.Ο.Ε.Δ. Λεμεσού συνδιοργανώνει με άλλους φορείς, εθελοντική αιμοδοσία στο ΙΣΤ΄ Δημοτικό Σχολείο Ζακακίου-Λεμεσου, στις 19 Μαΐου 2023, μεταξύ των ωρών 6:00 μ.μ.- 8:00μ.μ. Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη εις μνήμη του Πολύκαρπου Βλάχου. 

Διαβάστε περισσότερα
Οι 3 τυχεροί για δωρεάν καύσιμα αξίας €20, για τον μήνα Απρίλιο (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία ΕΚΟ, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και ΕΚΟ,  ανακοινώνει του τρεις (3) τυχερούς για τον μήνα Απρίλιο, οι οποίοι κερδίζουν καύσιμα αξίας €20 έκαστος. Το ποσό θα πιστωθεί στο πορτοφόλι των νικητών στην εφαρμογή EKO Smile. 

Διαβάστε περισσότερα
Page 10 of 100First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •