Τελευταίες Ειδήσεις
Εξοχικά ΠΟΕΔ στις Πλάτρες: Διακοπές Χριστουγέννων 2023-2024 (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ πληροφορεί τα μέλη της ότι, το σύστημα κρατήσεων στις εξοχικές μας κατοικίες στις Πλάτρες έχει ανοίξει, για κρατήσεις για την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων (μέχρι 7 Ιανουαρίου 2024). 

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: παράκτια αντισφαίριση για όλους! (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Beach Tennis For All - Παράκτια Αντισφαίριση Για Όλους! 

 

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού (Αθλητική Επιτροπή) προσφέρει στα μέλη της μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία!

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις Π.Ο.Ε.Δ., Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ και Ο.Λ.Τ.Ε.Κ. Λεμεσού σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας
την εκδήλωση/ αφιέρωμα στην Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023, στις 7:30 μ.μ στο Λανίτειο Θέατρο.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) προκηρύσσει παγκύπριο καλλιτεχνικό διαγωνισμό, για τη φιλοτέχνηση μνημείου - γλυπτού, με στόχο να τιμήσει το λειτούργημα του εκπαιδευτικού, τον ήρωα Δάσκαλο και την ηρωίδα Δασκάλα. Το γλυπτό θα τοποθετηθεί στον χώρο πρασίνου που βρίσκεται δίπλα από τα Κεντρικά Γραφεία της ΠΟΕΔ, στη Λεωφόρο Κυρηνείας 184, Τ.Κ.2112 (Μετά από σχετική έγκριση που δόθηκε από τον Δήμο Αγλαντζιάς, Αρ.2/2022-Ημερομηνίας 22 Φεβρουαρίου 2022).

Διαβάστε περισσότερα
Συμμετοχή ΠΟΕΔ στη συνάντηση στρογγυλής τραπέζης: «Ο ρόλος των Εκπαιδευτικών Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, στην αναβάθμιση του κύρους και της ελκυστικότητας του επαγγέλματος του εκπαιδευτικού» (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

Η ΠΟΕΔ συμμετείχε στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Παιδεία,  (ETUCE) με θέμα: «Ο ρόλος των Εκπαιδευτικών Συνδικαλιστικών Οργανώσεων της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, στην αναβάθμιση του κύρους και της ελκυστικότητας τους επαγγέλματος του εκπαιδευτικού» (CEE Round Table 2023: The Role of Education Trade Unions in Central and Eastern Europe in Raising the Status and Attractiveness of the Teaching Profession), το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πράγα, από τις 9 μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου 2023.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λάρνακας: 6ος RADISSON BLU ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας, συμμετέχει και φέτος, στον 6ο RADISSON BLU ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Εταιρικός δρόμος 5χλμ), την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου στις 11:45π.μ με σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο Λάρνακας. 

Διαβάστε περισσότερα
Δημιουργία Χορευτικού Ομίλου Π.Ο.Ε.Δ ΛΕΜΕΣΟΥ (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Με ιδιαίτερη χαρά  ανακοινώνουμε τη δημιουργία Χορευτικής ομάδας της ΠΟΕΔ Λεμεσού. Σκοπός της ομάδας είναι η ενασχόληση των μελών της με τον παραδοσιακό χορό, τη μουσική, τα τραγούδια, την παραδοσιακής  ενδυμασία, τα ήθη και έθιμα περιοχών της Κύπρου και της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα
Γράμμα από την… «Παιδική Χαρά» (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αγαπητά μου παιδιά, Αρχικά θα ήθελα να σας… συστηθώ! Ονομάζομαι «Παιδική Χαρά» και είμαι… περιοδικό! Όχι όμως οποιοδήποτε περιοδικό. Είμαι ένα παιδικό περιοδικό, ετών… 61! Ναι, καλά ακούσατε! Γεννήθηκα τον Ιανουάριο του 1962 και είμαι το μακροβιότερο έντυπο παιδικό περιοδικό που κυκλοφορεί μέχρι σήμερα στην Κύπρο!

Διαβάστε περισσότερα
Θέσεις ΠΟΕΔ σε σχέση με τη λειτουργία των Προαιρετικών Ολοήμερων Σχολείων (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της συνάντησης που είχαμε μαζί σας την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, σας καταθέτουμε και γραπτώς τις θέσεις της Οργάνωσής μας:

Διαβάστε περισσότερα
Πρακτική και γνωματεύσεις αναφορικά με μετατροπή συμβάσεων σε αορίστου χρόνου (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, θα θέλαμε να ζητήσουμε όπως μας ενημερώσετε για όλες τις περιπτώσεις που κάποιος/α μετατρέπεται η σύμβασή του/της σε αορίστου χρόνου, στη βάση και σχετικών γνωματεύσεων που πιθανόν να έχετε για το πιο πάνω θέμα από τη Νομική Υπηρεσία.

Το αίτημά μας προκύπτει μετά από παράπονα μελών μας, σύμφωνα με τα οποία, παρόλο που συμπλήρωσαν τριάντα και πλέον μήνες υπηρεσίας ως συμβασιούχοι, δεν έχει μετατραπεί η σύμβασή τους σε αορίστου χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα
Page 10 of 100First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •