Τελευταίες Ειδήσεις
Θέσεις ΠΟΕΔ αναφορικά με τη δωρεάν υποχρεωτική Προδημοτική Εκπαίδευση από την ηλικία των τεσσάρων ετών-Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια τόσο της επιστολής μας ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2021, αλλά και της παρουσίασης της πρότασης από πλευράς ΥΠΠΑΝ αναφορικά με την εν λόγω πολιτική, στις 27 Οκτωβρίου, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα
Παραχώρηση άδειας σε αντικαταστάτες που θα συμμετέχουν στις εξετάσεις Διορισίμων (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, παρακαλούμε όπως δοθούν οδηγίες για παροχή της σχετικής άδειας στους επηρεαζόμενους συναδέλφους. Στην εγκύκλιο ημερομηνίας 20 Οκτωβρίου, δίνεται η δυνατότητα μόνο στους Συμβασιούχους Συναδέλφους να απουσιάζουν, ενώ αποκλείονται ρητά οι Αντικαταστάτες Συνάδελφοι. Αυτό αποτελεί αδικία και δυσμενή διάκριση εις βάρος μεγάλης μερίδας συναδέλφων. Σημειώνεται ότι η πλειονότητα των συναδέλφων που θα παρακαθίσουν στην εν λόγω εξέταση, είναι Αντικαταστάτες Συνάδελφοι.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Μόρφου: Ενημέρωση για σύσταση Επαρχιακής Επιτροπής και Ομάδων Ενδιαφερόντων (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Εκ μέρους του Επαρχιακού Γραφείου Π.Ο.Ε.Δ. Μόρφου σας ενημερώνουμε για τη σύσταση της Επαρχιακής Επιτροπής, τα μέλη της οποίας είναι στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε συνδικαλιστικό ή άλλο θέμα σας απασχολεί. Επιπλέον, στα πλαίσια των ενδιαφερόντων των μελών της Π.Ο.Ε.Δ., η Επαρχιακή Επιτροπή προτίθεται να λειτουργήσει Ομάδες Ενδιαφερόντων με τη μορφή πολυπρόσωπων Επιτροπών. Για τον σκοπό αυτό έχουν προγραμματιστεί στις 8 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα, τρεις (3) συναντήσεις στο Δημοτικό Σχολείο Αστρομερίτη.

Διαβάστε περισσότερα
«Σχολεία χωρίς Σύνορα»: Έκθεση έργων παιδιών και εργαστήρι Δημιουργικής Κίνησης για εκπαιδευτικούς στα πλαίσια της 2ης Μπιενάλε Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Η Ομάδα Τέχνης του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λευκωσίας σε συνεργασία με το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λάρνακας, οργανώνει έκθεση έργων παιδιών με θέμα «Σχολεία χωρίς Σύνορα» στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο στην Αθηένου, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της 2ης Μπιενάλε Λάρνακας. Παράλληλα με την έκθεση θα διεξαχθεί Θεματικό Εργαστήρι Δημιουργικής Κίνησης με τίτλο: «Aέναη Κίνηση» από τη χοροπαιδαγωγό Μαρία Καμπέρη με συνοδεία ζωντανής μουσικής από τον Σάββα Θωμά.

Διαβάστε περισσότερα
Συμμετοχή Αθλητικής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λάρνακας στον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας, συμμετέχει στον 4ο RADISSON BLU ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Εταιρικός δρόμος 5χλμ), την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου στις 11:30π.μ με σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο Λάρνακας. Θα δοθεί αναμνηστική φανέλα επιχορηγημένη από την ΠΟΕΔ και μετάλλιο.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λάρνακας: Ολοκλήρωση 5ου Σεμιναρίου Παραδοσιακού Χορού (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Οκτωβρίου 2021 με εξαιρετική επιτυχία το 5ο Σεμινάριο Παραδοσιακού Χορού που διοργάνωσε το Επαρχιακό Γραφείο της ΠΟΕΔ Λάρνακας σε συνεργασία με το Χορευτικό Συγκρότημα, την Αθλητική και την Πολιτιστική Επιτροπή.

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή ΠΟΕΔ σε ΥΠΠΑΝ για επέκταση υποχρεωτικής Προδημοτικής από την ηλικία των τεσσάρων (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Επιστολή ΠΟΕΔ σε ΥΠΠΑΝ για επέκταση της υποχρεωτικής Προδημοτικής από την ηλικία των τεσσάρων.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού - Φθινοπωρινές εξορμήσεις στην κυπριακή ύπαιθρο (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο  Π.Ο.Ε.Δ Λεμεσού, μέσω της Πολιτιστικής Επιτροπής, διοργανώνει τέσσερις φθινοπωρινές εξορμήσεις στην κυπριακή ύπαιθρο με ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν γραφικά χωριά της χώρας μας, να έρθουν σε επαφή με τις παραδόσεις μας και να περάσουν όμορφες στιγμές, με ξεχωριστές δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα
Κοινωνική και Πολιτιστική προσφορά ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο της ΠΟΕΔ Λάρνακας, στα πλαίσια της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς του, έχει στηρίξει τους πιο κάτω συνδέσμους:

Διαβάστε περισσότερα
Συνάντηση ΠΟΕΔ με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ ενημερώθηκε από τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Κώστα Καδή αναφορικά με τις διαδικασίες μετακίνησης των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτων τα οποία περιβάλλουν το Γ’  Δημοτικό Σχολείο Ιδαλίου

Διαβάστε περισσότερα
Page 10 of 100First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •