Τελευταίες Ειδήσεις
Θεατρική παράσταση ΠΟΕΔ Λευκωσίας, Κερύνειας, Μόρφου: "Το κόκκινο φόρεμα της Σαβέλ" (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Οι επαρχιακές επιτροπές Λευκωσίας, Μόρφου, Κερύνειας, στα πλαίσια της προσφοράς προς τα μέλη τους, απευθύνονται στους συναδέλφους/ισσες και στα παιδιά τους, μέσα από τη θεατρική παράσταση: "Το κόκκινο φόρεμα της Σαβέλ". Πασχαλινό δώρο με συμβολισμούς, για ολόκληρη την οικογένεια

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή ΠΟΕΔ σε Π.Ι. για συμμετοχή μαθητών/τριών Α’ Δημοτικού στην παγκύπρια χορήγηση του Δοκιμίου Α’ τάξης για τη σχολική χρονιά 2021 - 2022 (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Επιστολή ΠΟΕΔ σε Π.Ι. για συμμετοχή μαθητών/τριών Α’ Δημοτικού στην παγκύπρια χορήγηση του Δοκιμίου Α’ τάξης για τη σχολική χρονιά 2021 - 2022.

Διαβάστε περισσότερα
Ομάδα Τέχνης ΠΟΕΔ Λευκωσίας: Πολύμορφη Εικαστική Δράση «Αναζητώντας την Ελευθερία και την Ειρήνη» (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Ομάδα Τέχνης Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας προσκαλεί τους Εκπαιδευτικούς Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης στην Πολύμορφη Εικαστική Δράση που οργανώνει με τίτλο «Αναζητώντας την Ελευθερία και την Ειρήνη». Μέσα από αυτή τη δράση θα γίνει προσπάθεια παιδαγωγικής και εικαστικής προσέγγισης των εννοιών της ελευθερίας και της ειρήνης. Η δράση αυτή περιλαμβάνει επιμόρφωση εκπαιδευτικών, διάχυση στα σχολεία, παραγωγή εικαστικών έργων από τα παιδιά και δημιουργία μίας συλλογικής, εικαστικής εγκατάστασης με τα έργα των παιδιών στην Πλατεία Ελευθερίας καθώς και εικαστικά εργαστήρια για παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα
Προσφορές για ηλεκτρολογικές εργασίες και αντικατάσταση επίπλων εξοχικών κατοικιών ΠΟΕΔ στις Πλάτρες (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ ζητά προσφορές για για ηλεκτρολογικές εργασίες και αντικατάσταση των επίπλων στις εξοχικές της κατοικίες στις Πλάτρες.

Διαβάστε περισσότερα
Δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου την ερχόμενη Τρίτη 29/3/2022 (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Κύπρος - Εσθονία στη Λάρνακα (Τρίτη 29/3, ώρα 7μμ) : δωρεάν εισιτήρια για εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους με ηλεκτρονική συμπλήρωση της φόρμας https://bit.ly/36OVpNp

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή ΠΟΕΔ προς Υπουργείο Υγείας για την εφαρμογή του μέτρου Test To Stay στα σχολεία (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, επιθυμούμε να αναφέρουμε αρχικά ότι στηρίζουμε την εφαρμογή μέτρων που έχουν στόχο τα σχολεία να είναι ανοικτά και ασφαλή. Σε αυτό το πλαίσιο και στη βάση της καλής επικοινωνίας που είχαμε μέχρι σήμερα, σας καταθέτουμε τις εισηγήσεις μας.

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή ΠΟΕΔ σε Γενικό Διευθυντή ΥΠΠΑΝ για διαδικασία πρόωρου τερματισμού αντικαταστάσεων (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ)

Μετά τις πρόσφατες αλλαγές στις διαδικασίες αποδέσμευσης θετικών περιστατικών, προκύπτουν κάποια θέματα, ως αποτέλεσμα του τρόπου εφαρμογής των συγκεκριμένων τροποποιήσεων, τα οποία θα θέλαμε να θέσουμε εις γνώση σας προς εξεύρεση λύσης.

Διαβάστε περισσότερα
Προσφορά αριθμού παιχνιδιών σε δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων παιδιών (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΕΔ)

Η ΠΟΕΔ στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και δράσης και σε συνεννόηση με το Υφυπουργείο Πρόνοιας, έχει προσφέρει αριθμό παιχνιδιών για δημιουργική απασχόληση των ασυνόδευτων ανήλικων παιδιών που μέχρι σήμερα φιλοξενούνταν στο Κέντρο Πρώτης Φιλοξενίας «Πουρνάρα». Τα παιχνίδια θα μεταφερθούν στον νέο χώρο όπου θα φιλοξενηθεί αριθμός των παιδιών και ανταποκρίνονται στις ηλικίες και στις ανάγκες τους

Διαβάστε περισσότερα
Υποτροφίες CIIM για μέλη ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της ότι, στα πλαίσια της προσφοράς του CIIM, έχουμε λάβει επιστολή για παραχώρηση αριθμού υποτροφιών στα μέλη της ΠΟΕΔ για συγκεκριμένα προγράμματα. Η επιλογή θα γίνει στη βάση ακαδημαϊκών κριτηρίων και επαγγελματικής πείρας, με έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2022.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: Επιμορφωτικά Σεμινάρια για τη Διδασκαλία Παραδασιακού Χορού στη Δημοτική Εκπαίδευση (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ)

H Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού, σε συνεργασία με το Εργαστήρι Παραδοσιακού Χορού «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», διοργανώνει σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων για τη διδασκαλία του παραδοσιακού χορού στη δημοτική εκπαίδευση, σύμφωνα με το Αναλυτικό Πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής. 

Διαβάστε περισσότερα
Page 4 of 100First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •