Τελευταίες Ειδήσεις
Γενικές Συνελεύσεις: Αλλαγή εκλογικού κέντρου Μόρφου (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Σας ενημερώνουμε πως ο χώρος διεξαγωγής της αυριανής Γενικής Συνέλευσης στην Μόρφου έχει αλλάξει, λόγω μη διαθεσιμότητας της αίθουσας που έχει προκύψει την τελευταία στιγμή. Οι ψηφοφόροι της Μόρφου μπορούν να ψηφίσουν στο Δημοτικό Σχολείο Περιστερώνας.

Διαβάστε περισσότερα
Αναβολή εκδήλωσης διαμαρτυρίας για μη επαναδιορισμό αριθμού συμβασιούχων εκπαιδευτικών (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ, σε συνεννόηση με τα επηρεαζόμενα μέλη της, ανακοινώνει την αναβολή της αυριανής συμβολικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας που αφορούσε τους συναδέλφους/ισσες που δεν έχουν επαναδιοριστεί κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα
Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση Μελών ΠΟΕΔ Ενόψει Γενικών Συνελεύσεων (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ενόψει των Παγκύπριων Γενικών Συνελεύσεων όπου θα διεξαχθεί ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Οργάνωσης, με σκοπό την εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για λήψη μέτρων αντίδρασης, μη αποκλειομένων και των απεργιακών, για κατάργηση της εργοδότησης εκπαιδευτικών με το καθεστώς της αγοράς υπηρεσιών, η ΠΟΕΔ θα διοργανώσει διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση, την Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου, από τις 17:00 μέχρι τις 18:30, μέσω του Teams.

Διαβάστε περισσότερα
Συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας για μη επαναδιορισμό αριθμού συμβασιούχων εκπαιδευτικών (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ διοργανώνει συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας με τη συμμετοχή των συναδέλφων/ισσων που δεν έχουν επαναδιοριστεί κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, την Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021, έξω από το ΥΠΠΑΝ, η ώρα 8:30 π.μ. μέχρι τις 9:30 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα
Έκτακτες Παγκύπριες Γενικές Συνελεύσεις ΠΟΕΔ - 10/9/2021 (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΕΔ, συγκαλούνται Έκτακτες Παγκύπριες Γενικές Συνελεύσεις όπου θα διεξαχθεί ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Οργάνωσης, με σκοπό την εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για λήψη μέτρων αντίδρασης, μη αποκλειομένων και των απεργιακών, για κατάργηση της εργοδότησης εκπαιδευτικών με το καθεστώς της αγοράς υπηρεσιών, την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου, από τις 7:30 μέχρι τις 15:30.

Διαβάστε περισσότερα
Έναρξη Σχολικής Χρονιάς 2021-2022 (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2021 – 2022 η ΠΟΕΔ σας στέλνει εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς και σας εύχεται καλή, δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά, έστω και υπό τη σκιά της πανδημίας, που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τόσο τη χώρα μας όσο και τον υπόλοιπο πλανήτη

Διαβάστε περισσότερα
Εξοχικά ΠΟΕΔ στις Πλάτρες: διαθεσιμότητα και άνοιγμα συστήματος για κρατήσεις από τον Σεπτέμβριο (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021) (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ ενημερώνει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα σε πολύ μικρό αριθμό εξοχικών κατοικιών από σήμερα 23/8, ενώ παράλληλα έχει ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα για κρατήσεις από τον Σεπτέμβριο και μετά. 

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση ΠΟΕΔ αναφορικά με την αναχαίτιση της πανδημίας στις σχολικές μονάδες (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το Δ.Σ. της ΠΟΕΔ, σε πρόσφατη συνεδρία του, επιθυμεί να διατυπώσει για άλλη μια φορά τη σταθερή του θέση υπέρ του εθελοντικού εμβολιασμού των εκπαιδευτικών που επιθυμούν, μέσα στο πλαίσιο των προσπαθειών για αναχαίτιση της εξάπλωσης της πανδημίας. Μιας πανδημίας που ταλαιπωρεί εδώ και πολλούς μήνες το σύνολο της κοινωνίας μας, αφήνοντας το στίγμα της και στην εκπαίδευση.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΞΟΧΙΚΑ ΠΟΕΔ στις Πλάτρες: δυνατότητα για ολιγοήμερες διακοπές με κράτηση (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Διαμονή στα εξοχικά: 
δυνατότητα κράτησης και για ολιγοήμερες διακοπές

Διαβάστε περισσότερα
Κοινοποίηση ενστάσεων και αιτημάτων στις Επαρχιακές Επιτροπές της ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Μετά και την ανακοίνωση των μεταθέσεων από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας στις 15 Ιουλίου, η ΠΟΕΔ υπενθυμίζει τα μέλη της πως μπορούν να κοινοποιήσουν τυχόν ενστάσεις που έχουν υποβάλει προς την ΕΕΥ ή και τις αιτήσεις τοποθέτησης/μετακίνησής τους, στις οικείες Επαρχιακές Επιτροπές της ΠΟΕΔ, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η περίοδος ενστάσεων προς την ΕΕΥ ισχύει μέχρι τις 22 Ιουλίου, ενώ οι αιτήσεις για τοποθετήσεις / μετακινήσεις μέσω του ΣΕΠ πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 18 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα
Page 4 of 100First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •