Τελευταίες Ειδήσεις
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Sparkle in Nature - Εξερεύνηση στη φύση για παιδιά εκπαιδευτικών (Παιδιά Δημοτικού) (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 2 Απριλίου 2023) (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Πολιτιστική Επιτροπή ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Sparkle in Nature: Εξερεύνηση στη φύση για παιδιά εκπαιδευτικών (Παιδιά Δημοτικού)

Διαβάστε περισσότερα
70 χρόνια Ιστορίας, Αγώνων και Προσφοράς της ΠΟΕΔ. (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

70 χρόνια Ιστορίας, Αγώνων και Προσφοράς της ΠΟΕΔ. Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 γιορτάζουμε τα 70 χρόνια ΠΟΕΔ! Δηλώσεις για κράτηση θέσης:  https://bit.ly/70xroniaPOED

Διαβάστε περισσότερα
Εξοχικά ΠΟΕΔ στις Πλάτρες - Επαναλειτουργία Εστιατορίου (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως έχει επαναλειτουργήσει το εστιατόριο της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες, υπό νέα διεύθυνση. Για κρατήσεις στο τηλ.: 96952100

 

Για κρατήσεις στα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες: Poedresidences.com

 

Διαβάστε περισσότερα
Θέσεις ΠΟΕΔ για πρόταση ΥΠΑΝ όσον αφορά την κατάργηση του καθεστώτος της αγοράς υπηρεσιών (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της επιστολής σας ημερομηνίας 20 Φεβρουαρίου 2023 και της συνάντησης που είχαμε στις 7 Μαρτίου 2023, καταθέτουμε τις θέσεις μας

Διαβάστε περισσότερα
Θέσεις ΠΟΕΔ όσον αφορά των «Περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Κανονισμών 2022» (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της επιστολής σας ημερομηνίας 19 Ιανουαρίου 2023 με θέμα τους «Περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Κανονισμούς 2022», η ΠΟΕΔ σημειώνει τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα
Οι 3 τυχεροί για δωρεάν καύσιμα αξίας €20, για τον μήνα Φεβρουάριο (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η ΠΟΕΔ στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία ΕΚΟ, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης ΠΟΕΔ και ΕΚΟ,  ανακοινώνει του τρεις (3) τυχερούς για τον μήνα Φεβρουάριο, οι οποίοι κερδίζουν καύσιμα αξίας €20 έκαστος. Το ποσό θα πιστωθεί στο πορτοφόλι των νικητών στην εφαρμογή EKO Smile.  

Διαβάστε περισσότερα
Με συντριπτική πλειοψηφία δόθηκε η εξουσιοδότηση στο ΔΣ ΠΟΕΔ από τα μέλη της Οργάνωσης  (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, 16 Μαρτίου, η Παγκύπρια Γενική Συνέλευση της ΠΟΕΔ. Παρόλες τις αντικειμενικές δυσκολίες, η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν ικανοποιητική και αντιπροσωπευτική της βούλησής τους. Με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες, τα μέλη της ΠΟΕΔ προσήλθαν στις κάλπες και έδωσαν με τεράστια πλειοψηφία την εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ, για διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους, μη αποκλειομένων των δυναμικών μέτρων, σε περίπτωση που αυτό κριθεί απόλυτα αναγκαίο.

Διαβάστε περισσότερα
Παγκύπρια Συνέλευση μελών ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΕΔ, συγκαλούνται Παγκύπριες Γενικές Συνελεύσεις για να διεξαχθεί ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Οργάνωσης. Σκοπός, η εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για λήψη μέτρων, μη αποκλειομένων και των απεργιακών, για εκπαιδευτικά και συνδικαλιστικά θέματα. Αναλυτική περιγραφή των θεμάτων, θα αναρτηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Κερύνειας: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ 21ου αι.: ΚΡΙΤΙΚΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. Διδακτικές πρακτικές για το Δημοτικό Σχολείο (Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023) (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ)

Η Π.Ο.Ε.Δ.  ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ σας προσκαλεί στην εκπαιδευτική ημερίδα: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ 21ου αι.: ΚΡΙΤΙΚΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. Διδακτικές πρακτικές για το Δημοτικό Σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα
ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΟΕΔ Λευκωσίας: "3 αδέρφκια, 3 μήλα τζιαι ένας δράκος" (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Η θεατρική ομάδα ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΟΕΔ Λευκωσίας παρουσιάζει το υπέροχο κυπριακό παραμύθι "3 αδέρφκια, 3 μήλα τζιαι ένας δράκος". Μια ιστορία δράσης και περιπέτειας,  αγάπης και ζήλιας, γενναιότητας και δειλίας, καλοσύνης και κακίας,  με ένα ανατρεπτικό τέλος τραγουδώντας για μιαν ώραν καλή μιαν ώραν γρουσήν μιαν ώραν ευλοημένη...

Διαβάστε περισσότερα
Page 4 of 100First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •