Τελευταίες Ειδήσεις
Ανάρτηση Εκλογικού Καταλόγου (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΕ ΠΑΦΟΥ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ), (ΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ), (ΕΕ ΜΟΡΦΟΥ)

Στα πλαίσια της διαδικασίας εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας της ΠΟΕΔ για την τετραετία 2024 - 2028, έχει αναρτηθεί σήμερα Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024, στα Κεντρικά και τα Επαρχιακά Γραφεία της Οργάνωσης, σύμφωνα με τις σχετικές πρόνοιες του Καταστατικού: https://bit.ly/NEO-KATASTATIKO-POED , ο πλήρης Κατάλογος Μελών κατά Επαρχιακό Γραφείο, όπως αυτός βρισκόταν σε ισχύ στις 31/12/2023.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MEDITERRANEAN BEACH – ΠΟΕΔ (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Προσφορά πακέτων διαμονής, αποκλειστικά για τα μέλη ΠΟΕΔ, στο ανακαινισμένο (2022) ξενοδοχείο MEDITERRANEAN BEACH στη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα
Εξοχικά ΠΟΕΔ: κρατήσεις για την περίοδο από Πάσχα 2024 ως αρχές Ιουλίου 2024 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Κρατήσεις για τις διακοπές του Πάσχα και για τον Μάιο – Ιούνιο 2024 στα εξοχικά της ΠΟΕΔ στις Πλάτρες.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ: Το ΥΠΑΝ επιβάλλεται να βρει λύσεις για το θέμα των αντικαταστάσεων τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Το ΔΣ της ΠΟΕΔ ενημερώθηκε για τη συνάντηση της Γραμματείας ΠΟΕΔ με το ΥΠΑΝ που είχε ως μοναδικό θέμα την έλλειψη αντικαταστατών στις σχολικές μονάδες, κάτι που δυσχεραίνει σοβαρά την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω θέμα απασχολεί την ΠΟΕΔ. Είναι ένα πρόβλημα που εδώ και χρόνια ταλαιπωρεί τα σχολεία και δυστυχώς η Επίσημη Πλευρά, δεν έχει προχωρήσει σε ενέργειες για οριστική επίλυσή του μέχρι σήμερα. Για τον λόγο αυτό, το ΔΣ ΠΟΕΔ εκφράζει την έντονη δυσφορία του για την καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς ΥΠΑΝ, στην επίλυση ενός τόσο σοβαρού θέματος. 

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή στον έφορο φορολογίας: Φοροαπαλλαγή αναδρομικών εισφορών νέου συνταξιοδοτικού (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Σε σχέση με το πιο πάνω θέμα, θα θέλαμε όπως τύχουμε ενημέρωσης για τις αποκοπές που ξεκίνησαν να γίνονται από την 1η Ιανουαρίου 2024, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Νέου Συνταξιοδοτικού Σχεδίου, σε εκπαιδευτικούς που μονιμοποιήθηκαν μετά το 2011 και οι οποίες θα καταβληθούν σε 36 ισόποσες δόσεις. Οι συγκεκριμένες αναδρομικές εισφορές, παρουσιάζονται αναλυτικά στο πιστοποιητικό αποδοχών (Τ.Φ.63) των επηρεαζόμενων για τη χρονιά 2023.  Σημειώνουμε πως οι αποκοπές αυτές αφορούν προηγούμενα φορολογικά έτη.

Διαβάστε περισσότερα
Ευχαριστίες ΠΟΕΔ προς Επίτιμο Πρ΄΄όεδρο της Έδρας UNESCO (Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Επίτιμο Πρόεδρο της Έδρας UNESCO, Δρ Αιμίλιο Α. Σολωμού, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ΠΟΕΔ, δωρίζοντας στην Οργάνωση αριθμό βιβλίων που αποτελούν εκδόσεις της Κυπριακής Εταιρείας Ιστορικών Σπουδών, αλλά και εκδόσεις της έδρας UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λευκωσίας: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Στίβου (για παιδιά 6 - 12 ετών) (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024) (ΕΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Επαρχιακή Επιτροπή της ΠΟΕΔ Λευκωσίας ανακοινώνει το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Στίβου (για παιδιά 6 - 12 ετών) που διοργανώνει η Αθλητική Ομάδα της ΠΟΕΔ Λευκωσίας σε συνεργασία με την Ακαδημία Στίβου του ΓΣΠ. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λάρνακας: Σύσταση Κλαδικής Επιτροπής Αντικαταστατών (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024) (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)

Το Ε.Γ. ΠΟΕΔ Λάρνακας, σας προσκαλεί σε συνάντηση για την σύσταση της Κλαδικής Επιτροπής Αντικαταστατών ΠΟΕΔ Λάρνακας, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, στις 17:00, στο γραφείο μας στο οίκημα ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ.

Διαβάστε περισσότερα
Διαγωνισμός για φιλοτέχνηση του εξωφύλλου Ανθολογίας Ποίησης και Πεζογραφίας που ετοιμάζει η ΠΟΕΔ σε συνεργασία με την ΕΛΚ για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τα τραγικά γεγονότα του 1974. (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Συμπληρώνονται φέτος 50 χρόνια από την εισβολή και κατοχή μεγάλου μέρους του νησιού μας από τα τουρκικά στρατεύματα και μέσα στο πλαίσιο αυτό, η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) και η Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου (ΕΛΚ) ενώνουν δυνάμεις για την έκδοση σχετικής Ανθολογίας με ποιήματα και πεζά κείμενα, η οποία και θα διανθιστεί με φωτογραφικό υλικό. Στην Ανθολογία συμμετέχουν μέλη της ΠΟΕΔ που είναι ταυτόχρονα και μέλη της ΕΛΚ. Τα έργα της Ανθολογίας σχετίζονται με το δράμα της Κύπρου: πραξικόπημα, προδοσία, τουρκική εισβολή, πρόσφυγες, αγνοούμενοι, νεκροί, εγκλωβισμένοι, πικρές μνήμες, κατεχόμενα χωριά και πόλεις, αντικατοχικός αγώνας, αγώνας για απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας κλπ.

Διαβάστε περισσότερα
Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου – Ενημερωτική Εκστρατεία «Γίνε ο δικός τους ήρωας» με παράλληλο στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Μικροί Ήρωες» που στηρίζει ως Θεσμικός Χορηγός η ασφαλιστική εταιρεία Altius Insurance (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ στηρίζει την ενημερωτική εκστρατεία «Γίνε ο δικός τους ήρωας» που διοργανώνει η Altius Insurance  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου (15/2) και η οποία αποσκοπεί στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Μικροί Ήρωες».

Διαβάστε περισσότερα
Page 4 of 100First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •