Τελευταίες Ειδήσεις
ΠΟΕΔ Λάρνακας: «Γνωριμία με αθλήματα νερού». (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η Αθλητική Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας, διοργανώνει ημερίδες, με τίτλο: «Γνωριμία με αθλήματα νερού». Ειδικότερα θα πραγματοποιηθούν δύο ημερίδες:

- ΔΕΥΤΕΡΑ 27/6: στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/7: στον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας (ALL YOU CAN SURF)

Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ Λάρνακας υποδέχεται το Καλοκαίρι με μια μουσική βραδιά στο Lush Beach Bar Resto (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η ΠΟΕΔ Λάρνακας σας προσκαλεί σε μια μουσική βραδιά στο Lush Beach Bar Resto, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 20:45. Για καλύτερη οργάνωση κάντε τις κρατήσεις σας μέχρι 16/6 στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην αφίσα. Σας περιμένουμε

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: Με όμορφη, καλοκαιρινή και χαλαρή διάθεση διασκεδάζουμε το κλείσιμο μιας ακόμη δύσκολης σχολικής χρονιάς! (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ), (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ (μέσω της Πολιτιστικής Επιτροπής της) διοργανώνει Καλοκαιρινό Πάρτυ για τα μέλη ΠΟΕΔ και την παρέα τους! Την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 και ώρα 8.30μμ, στο DIAMANTE BLU (Παλιό Λιμάνι) παρέα με τον DJ ASIMENO. Είσοδος με ποτό: €10 (και συμμετοχή σε κλήρωση για ένα voucher αξίας €50 από το DIAMANTE BLU)

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Ημερίδα Ναυταθλημάτων (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΕΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

Η ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, μέσω της Αθλητικής της Επιτροπής, διοργανώνει ημερίδα ναυταθλημάτων, τη Δευτέρα, 20/6/2022 στην παραλία Αγία Τριάδας.

Ώρες: 08:30 π.μ - 12:30 μ.μ. Δικαίωμα συμμετοχής: παιδιά μελών της ΠΟΕΔ (8 και άνω). ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή ΠΟΕΔ και ΣΑΚ προς Γενικό Διευθυντή Υπ. Οικονομικών για καταβολή πλήρους σύνταξης σε Εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης και Αστυνομικούς που αφυπηρετούν πρόωρα (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια τόσο της διά ζώσης συνάντησής μας που έγινε στις 21 Ιανουαρίου όσο και στην αναφορά που γίνεται στο Νέο Νομοσχέδιο για τα Συνταξιοδοτικά Ωφελήματα των Υπαλλήλων της Κρατικής Υπηρεσίας, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή ΠΟΕΔ προς Γενικό Διευθυντή Υπ. Οικονομικών: Θέσεις ΠΟΕΔ σχετικά με το Νομοσχέδιο για τα συνταξιοδοτικά ωφελήματα που αφορά τους εκπαιδευτικούς που μονιμοποιούνται μετά την 1/10/2011 (Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Μετά από μελέτη του Νομοσχεδίου για το νέο Επαγγελματικό Σχέδιο Συνταξιοδοτικών ωφελημάτων των υπαλλήλων της κρατικής υπηρεσίας και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, καταθέτουμε τις πιο κάτω διαπιστώσεις /  εισηγήσεις / θέσεις...

Διαβάστε περισσότερα
Η ΠΟΕΔ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο της εκλεκτής Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρίας Ζέτας Αιμιλιανίδου (Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Η ανακοίνωση του θανάτου της αγαπητής κ. Αιμιλιανίδου σκόρπισε θλίψη στον εκπαιδευτικό κόσμο, αφού η εκλιπούσα διατηρούσε στενές σχέσεις με τους εκπαιδευτικούς. Ανεξίτηλη στη μνήμη όλων των εκπαιδευτικών θα παραμείνει η καταλυτική στάση της κυρίας Αιμιλιανίδου κατά την περίοδο του καλοκαιριού του 2018, όταν πρωτοστάτησε και συνέβαλε αποφασιστικά στην επίλυση των διαφορών και επικράτηση της εργατικής ειρήνης προς όφελος του εκπαιδευτικού κόσμου. Ευλαβικά, λοιπόν, ο εκπαιδευτικός κόσμος κλίνει το γόνυ και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αιωνία η μνήμη της.

Διαβάστε περισσότερα
Αίτημα ΠΟΕΔ προς ΥΠΠΑΝ για συνάντηση (Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και ενόψει των διεργασιών που γίνονται στη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης σχετικά με τη στελέχωση της νέας σχολικής χρονιάς 2022-2023, ζητούμε όπως οριστεί ημερομηνία συνάντησης με τη Γραμματεία ΠΟΕΔ προς ενημέρωση και ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων/εισηγήσεων.

Διαβάστε περισσότερα
Επιστολή ΠΟΕΔ προς ΥΠΠΑΝ για αξιολόγηση μαθητή/τριας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022) (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), (ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα επιθυμούμε αρχικά να σημειώσουμε ότι ως ΠΟΕΔ αναγνωρίζουμε τη σημαντικότητα της αξιολόγησης του μαθητή/τριας, που αναμφίβολα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διδασκαλίας και της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Καθημερινά οι εκπαιδευτικοί εφαρμόζουν πληθώρα μεθόδων και ειδών αξιολόγησης που βοηθούν τόσο στην πρόοδο των παιδιών, όσο και στον εντοπισμό παιδιών που χρήζουν στήριξης και ενίσχυσης. Ως εκ τούτου, είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε εισηγήσεις αναφορικά με το θέμα της αξιολόγησης του μαθητή/τριας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα
ΠΟΕΔ Λεμεσού: φιλικός αγώνας μεταξύ Ε/κ και Τ/κ εκπαιδευτικών (Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022) (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022 , στις 7:30 μ.μ.  στο ΓΗΠΕΔΟ του Ερμή στα Κ.Πολεμιδια φιλική, ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των Ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ και της Ποδοσφαιρικής ομάδας της Συνδικαλιστικής Οργάνωσης Δασκάλων των τουρκοκυπρίων KTOS. 

Διαβάστε περισσότερα
Page 4 of 100First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

Το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της πΟΕΔ

Επίσημοι Φορείς

 

Κινήσεις ΠΟΕΔ

 

              

  •  
  •  
  •